Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
 - hcl: MS Office365 Linuxon
 - btz: Internet fejlesztés országosan!

- 

LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Kernel
nagyúr
válasz

UsagiYojimbo

üzenetére
						Csak részben ingyenes a Target 3001! (250 Pins/Pads, 2 copper layers, 1.2m x 1.2m, 30 signals simulatable, ELECTRA 250 pin version embedded), viszont nagyon jól használható.
Attól függ, milyen távlati terveid vannak, akarsz-e ennél több képességet, zavar-e a magyar nyelv hiánya stb. Én valamikor még kockás papíron terveztem NyÁK-ot, a "szoftveres" tükrözés indigóval működött. Később sokáig nem barkácsoltam semmit, szerviztevékenységgel foglalkoztam.
Tavaly azonban össze kellett dobnom egy áramkört, amihez programot kerestem. Néhány próbálkozás után ez volt az a program, amivel aránylag könnyen már áramkört rajzoltam, utána panelterv, részben kihasználva az autorouter képességeit is. A forgatható 3D-nézet is jó poén benne, látni előre a végterméket.
 - 

hNp88
aktív tag
válasz

UsagiYojimbo

üzenetére
						nyák rajzolásra a Sprint Layout igen kiváló, kapcsolási rajzot meg Tinában szoktam, ha épp arról van szó (többnyire inkább papír + ceruza)
 - 

darvinya
titán
válasz

UsagiYojimbo

üzenetére
						FreePCB[link]

Új hozzászólás Aktív témák
- X1 Carbon 9th 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill ujjlolv IR kam gar
 - OMEN ck2077ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 512GB NVMe gar
 - PlayStation 5 Digital Edition 825GB megkímélt állapotban eladó
 - Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
 - Xbox Carbon Black controller

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
 - HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
 - 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
 - BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

ekkold