- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Kuponok....
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hezso
aktív tag
Akkor azthiszem videózunk...
Mert közben tettem egy üres kört.
Kiforrasztottam a konzolból a cuccost, 4kábel jott ki belőle+ment bele 9V+jott ki RF.
a 4kábel: 5Vstab+GNDki
hang+video be
Rácineztem egy rca csatlakozót a GND+Videohoz rákötöttem a 9Vot, beledugtam a kamera videojelét és rákötöttem a TVre! Kerestem itt/ott de nem találtam meg csak mindenféle kék/fehér/zold sercegést.
Attól tartok elszállt benne az 5Vos stabkocka, de nem fogom kicserélni, annyira nem jó. Bízom benne meg tudom szerezni a régi videót!
A sajátnak(videónak) leszedtem a fedelét és megnéztem, ott van a fémkocka, de egy ilyen új már nem jó azthiszem mer:
Ezen már digitálisan állítható(menuben) hogy milyen frekin adja a videot. Úgyhogy tényleg valami régi kell, amin trimmerrel lehet állítani a frekit!
Rajzot megpróbálok szerezni, megnézem milyen bonyolult! Ha nem annyira, akkor megpróbálom elkészíteni, de csak valami gyöngécskét, nem szeretnék tejelni. Nekem kb 50-100 méter fog kelleni, szabadban/lakóházban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest