- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Meggyi001: Kuponok....
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
Lompos48 #19505 üzenetére
értem hogy nem te találtad ki és értem miért írtad. nekem már most is inkább 4,7-4,9V körül van, szóval felejtős. ha őszinte vagyok megtanulni "akarja a halál". már így is minden bajom van az egésztől, csak egyszerűen nem lehet a piacon kapni ilyen megoldást. AC áramra lenne valami 20 ezer forintos cucc, dejó.
kicsit túl hamar innoválom a dolgokat, ez a smart metering ("okos villanyóra") dolog is már rég implementálva lesz nálam, mire rájönnek hogy a 1-wire nem csak szélmérésre jó. hozzáteszem már most is van megoldás, az autóbiztosítékra rá van feszítve egy ilyen 1-wire hőmérő. nagyjából 0,5A felbontással megmondja az áramot, persze van kb egy perc késleltetése, szép ívesen melegszik meg hűl. de az a kész adatokban szűrhető.
szóval még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy végül hagyom a francba az egész hall szenzorozást, és maradok ennél a favágós megoldásnál. pláne hogy a ds2438 eleve tud hőmérsékletet is mérni fesz mellett.
lenne viszont egy egyszerű bónusz kérdésem: van ez a ds2438 chip, ami 0-10V-ig mér feszt. nekem egyrészt 12V, másrészt 19-22V feszültségeim vannak. nagyjából 15A a max jellemző áram. odáig elmagyarázták, hogy két ellenállással felezem a 12V-ot 6V-ra. viszont azt nem tudom mekkora ellenállást kéne ehhez vennem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- PlayStation 5
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- HP Elite Dragonfly G2 2in1 i5-1135G7 16GB 512GB 13" FHD TouchScreen 100%sRGB 1 év garancia
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest