Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• cashback

őstag

válasz CPT.Pirk #18892 üzenetére

Igen, én is úgy gondolom hogy baj nincs ebből a tudásból, de feleslegesnek érzem.
    Mintha a pékeknek tudniuk kellene hogy működik a malom. :DDD

Ez egy 7,5hónapos, munkaügyi által támogatott tanfolyam. (~1200óra) OKJ-s szakma.
    Nem a későbbi tovább tanulás a cél, hanem hogy legyen még egy szakma. (álmomban is összerakok egy gépet - hiba szűrés, feltelepítem, os beállításait fejből tudom - telefonon párszor levezényeltem már finomhangolásokat)
    Lényegében a meglévő tudásomról kellene papír. :B

Az sztem alap hogy naprakész legyen az ember a számtechben ha ezzel akar foglalkozni.
    A hardver ismeretek tanárom agp foglalatot mutogatott. :C

Lompos48 - Az a baj nem tudom elképzelni, hogy én mint számítógép-szerelő bármihez is mérőműszerrel menjek neki.
    A mostani alkatrészek annyira kifinomultak, aprók hogy nem lehet ilyet csinálni velük.
    Az hogy egy kondit kicserélek, ahhoz meg nem kell tudnom hogy kell kiszámolnom a kapacitását. Kiveszem a régit, berakom az újat... ugyan olyat. Nincs variálás, nincs hiba.
    Tápegységet lehetne max javítani, de azt meg nem éri meg. A legtöbb halott táp a 4-5ezres kodegány és testvérei kategória... venni kell másikat. A drágább tápok meg nehezen halnak meg. ;]

Az hogy a tanár éppen szereti az elektrotechnikát az számomra vajmi keveset jelent. Hiszen én ettől nem fogok jobban érteni a számítógépekhez.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés