Hirdetés
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DonThomasino
üzenetére
Igaza van "mezis" PH társnak,hogy akkor már inkább az egész lakást érdemes biztosítani.Amúgy új bekötéseknél tudtommal kötelező és az utcára néző villanyóra szekrény is.(amíg egy pár részeg vandált agyon nem csap az áram)Na de nem lehet minden megoldás tökéletes ami az Unióba van
Sőt rengeteg olyan van ami kimondottan csak kárt okoz értem ez alatt az 1-2 év alatt elpusztuló fűnyíró motor fékeket ami le is éget a motort ha berágódik és állandóan fékezi a motort.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE, Új, Bontatlan, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Sőt rengeteg olyan van ami kimondottan csak kárt okoz értem ez alatt az 1-2 év alatt elpusztuló fűnyíró motor fékeket ami le is éget a motort ha berágódik és állandóan fékezi a motort.
ekkold