Hirdetés
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsombe
senior tag
-
Zsombe
senior tag
válasz
Shinnokina
üzenetére
eSIM váltás ingyenes a szolgáltatóknál.
-
Zsombe
senior tag
válasz
Shinnokina
üzenetére
Biztos, hogy tudja az eSIM-et a OnePlus 13, mert én ezzel is használom.
-
Zsombe
senior tag
Sziasztok!
Névjegyzéket milyen programmal szoktatok exportálni, biztonsági menteni? Sajnos a Google beépített Névjegyek alkalmazásból ha megpróbálom a .vcf exportot, akkor az ékezetes karaktereknél hibát generál.

-
Zsombe
senior tag
4G elég a VoLTE-hez nem?
De lehet rosszul tudom.Az első screenshoton lévő menüben állítottam be, az utóbbi screenshoton lévő menüt hogy lehet elővarázsolni?
Ország középső része, Bp és agglomeráció.Akkor majd egyszer csinálok egy tesztet repülő üzemmódban, hogy csak WiFi legyen bekapcsolva és úgy tudok-e hívást indítani.
-
Zsombe
senior tag
Valóban nem oldotta meg a problémát.

Ami viszont érdekes, hogy meglett a (rész)megoldás: Ha csak 4G only módba állítom a telefont, akkor nem dobálja el a VoLTE hívásokat cellaváltások alkalmával. Tehát valami 4G/5G handover hiba lesz szerintem, de lehet tévedek.
Ez vajon Yettel hiba, vagy kellene egy hálózati beállítás visszaállítása a telefonomon?Illetve a VoWiFi tényleg nem megy OP13 + Yettel kombóval? Mert nekem be van állítva és hívás közben a számláló mellett meg is jelenik a HD jel.
-
Zsombe
senior tag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Köszönöm a segítséget! Az APN típusa mező lenne igazán érdekes számomra.
-
Zsombe
senior tag
Sziasztok!
Aki Yettel kártyával használja a készüléket meg tudná adni, hogy pontosan milyen értékek vannak megadva az internet APN-nél? Fontos lenne minden mező, különösen az APN típusa mezőbe mik és hogyan vannak írva.
Nagyon köszönöm!
-
Zsombe
senior tag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Erre.

Azóta már váltottam eSIM-ről fizikaira és megváltoztattam a Yettel és Telekom SIM helyeket a telefonban, de a helyzet változatlan.
ami az érdekes, hogy Telekom esetében nem áll fenn a hiba. -
Zsombe
senior tag
Sziasztok!
Múlt héten megkaptam a 304-es frissítést. Előtte nem volt gondom a 16-os verzióval, de azóta érdekes és zavaró hibát tapasztalok: Yettel eSIM + android auto esetében gyakran, random módon eldobja a hívást, pedig van térerő. Két autóban is kipróbáltam, a hibajelenség ugyanaz. Ha nem vagyok mozgásban, akkor nem dobálja el a hívást. Telekom fizikai kártyával ugyanez a hibajelenség nem jön elő. Már eltávolítottam az eSIM-et, majd újra hozzáadtam, de a hibajelenség ugyanaz.

Más nem tapasztalta ezt a jelenséget? Várjak SW frissítésre vagy váltsak inkább fizikai SIM-re (nem szívesen tenném)? -
Zsombe
senior tag
Sziasztok! Valaki megkapta már az új verzió frissítést? Mik a tapasztalatok?
-
Zsombe
senior tag
Október 16-n érkezik az Oxygen OS 16!
-
Zsombe
senior tag
válasz
ChrYsler
üzenetére
Szia!
Köszönöm, bekapcsoltam. Bár a Telekom SIM alatti beállításokban továbbra sincs VoLTE beállítási lehetőség, de akkor gondolom ez a menüpont ugyanazt tudja. Csak fura, hogy Yettelnél van ez az opci, T-nél nincs (bár Yettelnél meg VoWiFi nincs és ahogy tudom ott nem is lehet megoldani
). -
Zsombe
senior tag
Sziasztok!
Telekom esetében másnál sem lehet beállítani a VoLTE-t? Sajnos a hálózat beállításai között nincs ez az opció.
Érdekes, mert Yettel eSIM-emnél ott van, ellenben ott nincs VoWiFi, ellenben a Telekomnál van.
Ennyire gyatrán lenne támogatva az itthoni szolgáltatóknál ez a készülék, hogy egyiknél ez, a másiknál az támogatott?
-
Zsombe
senior tag
válasz
Kolondrum
üzenetére
Gondlom ez csak irónia akart lenni.
Előző hsz-emet figyelembe véve nem érzek minőségi visszalépést, szóval nem mondanám azt, hogy az iPhone lenne a Tesla és a OnePlus a Dacia Bigster.
Bár iPhone és Tesla között van némi hasonlóság (mindkettő túlhype-olt és emiatt kissé túlárazott), de ha autós párhuzamot kellene vonni, akkor a OnePlus-t inkább mondanám Toyota/Lexus-nak. -
Zsombe
senior tag
válasz
ChrYsler
üzenetére
Köszi! Rászántam magam.
1 hetet morfondíroztam rajta, teszteket olvastam, YT videókat nézegettem, aztán úgy voltam vele belevágok, ha mégsem válik be, akkor megy vissza az Alzának. 
Egyelőre nagyon tetszik maga a készülék és az android is. Persze van pár dolog amit 10 év iOS után szoknom kell, illetve tanulnom (hiszen utoljára android 5.x-et használtam
), de nem vészes a helyzet. Meglepően pörgős a droid, érzetre sokkal simább a rendszer, mint az iOS (ez utóbbinál azért vannak kisebb lagok).
iPhone után a OnePlus-t sem mondanám fogásra gagyibbnak, vagy kevésbé minőséginek. Nagyon jól összerakott benyomást nyújt, ennek a műbőr hátlapnak meglepően kellemes a tapintása és hiába nagyobb tepsi mint a 16 Pro, mégis kényelmes kézbe fogni.
Sok tesztben olvastam, hogy a kamera nem az erőssége. Nos én nem tudom, lehet azóta szoftveresen sokat javítottak rajta, de egy-két próba kattintás alapján azt kell mondjam szebb képeket csinál, mint az iPhone. Az Apple valahogy minden képet sötétebbé "varázsol".Egyelőre csak egy dolog hiányzik az iOS-ből: az AirTag kezelése + lokátor. Tényleg ez utóbbira van valami jó megoldás?
-
Zsombe
senior tag
Sziasztok!
Ma én is csatlakoztam a OnePlus 13 táborhoz
, iPhone 16 Pro-ról váltottam. Remélem nem bánom meg.
A két eSIM aktív kezelésének hiánya meglepett.
-
Zsombe
senior tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nem tagadom, valóban lemaradtam.
Utolsó droidos készülékem egy LG G4 volt ha jól emlékszem 5.x verziójú androiddal. Azóta nem tartottam lépést és nem gyűjtöttem tapasztalatot ezzel az OS-sel, azért is tettem fel a kérdést. -
Zsombe
senior tag
Sziasztok!
Van itt a topikban olyan, aki iPhone-ról váltott OnePlus 13-ra? Megérte a váltás, nem volt csalódás? Az android 15 már van olyan stabil, mint az iOS?
Erősen gondolkodom rajta, hogy 16 Pro-ról váltok erre a készülékre, mert nagyon meggyőző a tudása és kifejezetten tetszik maga a készülék. Na meg így 10 év után meguntam az iOS-t és visszaváltanék droidra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Gitáros topic
- Peugeot, Citroën topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Autós topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Battlefield 6
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- S22 ultra 512/12
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Számlás
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (3év Garancia) - GARANCIÁBAN CSERÉLT KÉSZÜLÉK - ÚJ!
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nálam az APN típusánál csak a default szerepelt. Most kiegészítettem a supl és xcap bejegyzésekkel, remélem ez meg fogja oldani az utazás közbeni hívásszakadásaimat VoLTE-n.
Asszem este frissítés következik.
Köszi!
), de nem vészes a helyzet. Meglepően pörgős a droid, érzetre sokkal simább a rendszer, mint az iOS (ez utóbbinál azért vannak kisebb lagok).