- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajaki
őstag
válasz
venom8888 #700 üzenetére
Sziasztok!
A héten én is tulajdonosa lettem egy 7100F-nek, konrkétan az 55-ös verzióban, az volt most csak jó áron. A topikot visszaolvasva bánom is, hogy nem vettem észre, hogy 1 hónapja az 58-as volt ugyanennyiért. Node mindegy, ez is jó vétel volt 110-ért.
Egyelőre ismerkedünk, még nem került a végleges helyére a TV. Asztalon tesztelve, szemből nézve nagyon szép a kép, bevilágítás sem vészes. Egy magasított polcon lesz majd elhelyezve, remélem, hogy nem fog lentről nézve nagyon torzulni a kép. Használja esetleg valaki falra szerelve/magasabb polcon a TV-t? Mi a tapasztalat?
A hanggal viszont nem vagyok teljesen elégedett, nem jön be a TV hangszórója. Sajnos csak a kézhezvétel után konstatáltam, hogy nincs rajta 3.5 mm-es jack, így a jó öreg Genius SP-HF1250B-met nem tudom vele használni.
Használ esetleg valaki optikai bemenetes hangafalat (vagy DAC-cal analógót) a topikból? Minden hangot kiküld a TV, vagy vannak appok amik hangjai esetleg nem mennek ki? -
Piftuka
veterán
válasz
venom8888 #700 üzenetére
Az a helyzet, hogy ennyi pénzből a Hisense palettájáról még jobb tévét is tudsz vásárolni.
Az első gondolatom az "55H8G" volt, ami egy nagyon korrekt készülék.
Egy jó bemutató róla: Hisense H8G Quantum TV Review Pt. 2 | Much Better
Aztán keresgéltem, és találtam ezt: 55H9G - 408.48 GBP
De hogy még a 65 colos változata is csak 501.72 Angol font...!
Persze nem ismerem ezt az üzletet, Te talán jobban, ha kint élsz, de ha ez korrekt hely, akkor ne habozz.
Ez a tévé az utóbbi 10 év egyik legjobb LCD televíziója. 120 Hz-es, 10 bit-es, FALD háttérvilágítású, extra magas kontrasztot adó VA panel, 1.400 nit körüli csúcs fényerő, 180 dimming zóna, minden fő HDR szabvány támogatása...
Ennyi pénzért ennél jobb tévét egyszerűen nem vehetsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Path of Exile (ARPG)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest