Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Timer

veterán

válasz raveinT #86 üzenetére

Igen, ez egy ismert jelenség, de néhány napot jelenthet inkább csak szerintem. Nálam ilyen intenzív merülés eddig két alkalommal jelentkezett: egyszer még Lumia korszakban, meg egyszer talán a 11-es Androidra váltáskor. Utóbbi esetében jött rá ki patch, ami megoldotta egycsapásra, a Lumiánál viszont csak a downgrade segített. Sajnos a munkám miatt nem vagyok mindig töltő közelében, ez a merülés viszont tényleg annyira brutális, hogy kezdenem kell vele valamit. De azért köszönöm a tanácsot! :R

[ Szerkesztve ]

• Timer

veterán

válasz BaLee #83 üzenetére

Pont az volt a más, hogy ezen pörögtél 1 évig, hogy meg kellene venni ,de tényleg ezt kellene-e vagy valami mást, haverokkal lehetett prókontrázni napestig. Most már csak egy vásárlás, és ennyi. Pont ma beszéltük kollégámmal, hogy már én se szeretek fejleszteni, mert mindig a potenciális hibák sorozata jár az eszemben, hogy na baszdki, most mi nem fog működni. Tavasszal, vagy nyár eleján frissítettem konfigot, utána két hétig azzal szoptam, hogy artifactolt a monitor. Ráadásul három van, így ment a kizárósdi, kábel / kimenet csere-bere. A DisplayPort kábel cseréje volt a megoldás végül, de ez is ilyen rejtély, mert előtte ugyanúgy nvidia kártya volt, ugyanazokkal a kábelekkel és monitorral használtam, ugyanebben a gépben. 2070S >> 4070S vonalon előzetesen nem gondoltam volna, hogy ennyi cumizás lesz. telefont most frissítettem Android 15-re, gyalulhatom le a francba, mert úgy merül, mint a titanic, mehet a rollback 14-re... Régen azért ilyesmire nem emlékszem, ha vettél valamit, az általában jól működött. De ugyanez van a játékokkal is szerintem.

[ Szerkesztve ]

• Timer

veterán

Elkezdtem az új stalker-t. Na, ha valaki sz_p ni akar, az töltse bátran! ;-D Minden szempontból nosztalgikus; pont olyan hitvány a hitbox, mint volt, túltápoltak az ellenfelek, lőszer sosincs, viszont már harmadik este játszok vele másfél órát, ami azért mutatja, hogy van benne tartalom, megvan a "na még ide elmegyek, aztán mára ennyi" érzés.

[ Szerkesztve ]

• Timer

veterán

válasz morcosharcos #36 üzenetére

Gamepassban van, fizetni nem fizetnék érte én se külön megjelenéskor! :P

[ Szerkesztve ]

• Timer

veterán

válasz BaLee #34 üzenetére

Régebben a grafika is mondjuk olyanokat ugrott, hogy az ember szeme kikerekedett. Egy Haegemonia, Comanche 4, SWINE, HL2, GT-R 2, Stalker, May Payne, de igazából egy UT2003 is olyan volt a megjelenésekor, hogy az ember azt hitte, ez szinte már fotorealizmus, szebb nem is lehet! ;] ;] Aztán persze mégis jött újabb, szebb, jobb (?)...

Valahogy fejben is eldől ez az egész. Régebben az embernek nulla problémája volt az iskolai dolgokon felül, meg emellé volt akinek akadt barátnője, melója már itt-ott, de azért a szabadidő mennyisége lényegesen több volt. Emlékszem, mindig azon agyaltam, hogy lehetne ezt jobban kitölteni játék helyet. Édes Istenem, mekkora barom voltam. Akkor kellett volna játszani, amennyit csak lehet. Annak idején kedvtelésből phpbb fórumot, joomla weboldalt raktam össze, cikkeket írtam hobbiból, saját oldalt próbáltam üzemeltetni, és egyik-másik projektemmel utána kerestem némi apró pénzt, de nem ezekből élek. Az idő viszont elment. Most, ha éppen le is ülök játszani, akkor is fejben azon agyalok, mit csináltam ma, mit kell holnap csinálnom, mit kell jövő héten, stb. Nincs már az, mint anno, amikor kijött a Fallout 3, hogy bakker, menni kéne, de ebbe az épületbe még benyitok...Talán az volt az utolsó játék, ami úgy beszippantott, mint Michelle Wild kisasszony akutális partnerének segge a lepedőt. Este egy kis agyatlan warzone maximum 30 percben, és ennyi. De ez is csak néhány hónapja, előtte kábé 1 évig szinte semmi nem kötött le. Retro cuccokat vettem, anbernic és társai, azokkal még volt kedvem kicsit szórakozni. Most töltöm épp a STALKER2-őt, régen nagyon bejött az egész sorozat, kíváncsi leszek, de elmélyülni ebbe sem tudok majd, mert azt napi 20-30 percben nem lehet.

[ Szerkesztve ]

• Timer

veterán

Nem vagy egyedül. Régebben csöves gépem volt, de rengeteget játszottam. Amióta van fizetésem, azóta a gépem jó, de már időm nincs játszani, amikor meg van, akkor kedvem nincs. Ez ilyen. De valahol a játékipar is beleszól ebbe, egyszerűen nincsenek igazán jó single kampányok már jó ideje, és lehet mutogatni, hogy bezzeg ez meg az milyen jó, na meg az indie címek, de mindez csepp a tengerben.

Öregszünk, ez van. Mostanában én is inkább előveszem a régi címeket, és néha még el tud kapni a flow.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés