Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
deicide
veterán
nekem annak idején yamaha rx-v450em volt házimozi+sztereo-ra és azt hittem szépen szól sztereoban, aztán beraktam a nappaliba a tv-mellé és vettem magamnak NAD sztereo erősítő+NAD cd kombót tannoy revo r3-al és rá kellett jönnöm, hogy sztereoban nem szólt szépen a yamaha. azaz én inkább a nad-ra vagy a CA-ra voksolnék.
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
Fehérsólyom
aktív tag
Engem a sztereó erősítők érdekelnek. Mivel CA-m van, így egyszer meghallgattam csak kiváncsiságból. Persze nem azonos kategória, mint a 640A, de szerintem élvezetes volt! Biztos van jobb házimozi erősítő, aminek jobb a hangja sztereóban... így a véleményem nem mérvadó, mert mással nem vetettem össze.
Nem is az a lényeg, hogy nekem tetszett vagy sem. Inkább az a fontos, neked tetszik-e, és ezt csak egyféle képpen fogod tudni kideríteni...
Tudom lényegtelen, de külalakra nagyon elegáns . -
AirBooms
addikt
Van a Cambridge-eknek egy nagyon kellemes lágy tónusuk, ami miatt én már nagyon régóta kedvelem őket. Ebből a tónusból mostanában mintha egy kicsit vesztettek volna, ami legfeljebb csak az én izlésvilágommal ütközik, de összességében nagyon korrekt, hallgatható eszközöket csinálnak igen kellemes áron. Az 540R hangját még én sem hallottam, de mint régi CA-s bátran megvenném, nem hiszem, hogy csalódnék.
-
AirBooms
addikt
Nem tudom, hogy DVD-ben a CA mennyire minőségi, úgy gondolom ugyanannyira, mint a hifiben: korrekt, ám nem túlárazott készülékeket gyárt. Az, hogy a DVD játszók egyre többet tudnak a jobb minőség mellett és olcsóbbak, ez nem csak a CA-nal van így. Ez a teljes DVD piacra igaz. Szerintem.
Ha pedig a CA hangja meggyőzött, nem tudom, mire vársz még. Ez a legfontosabb, nem? -
klepto
addikt
Sziasztok!
Hangfalvásárlás kapcsán szeretnék segítséget kérni.
Rengeteg időt, és energiát áldoztam rá, hogy al-rounder hangfalakat keressek a Yamaha házimozi erősítőmhöz, ami kiszolgálja zenei és filmes igényeimet akár aktív szub nélkül is. Meghallgattam egy raklap márkát, és típust, és végül 2 maradt a tarsolyban. Az egyik a Wharfedale Diamond 9.6 [link] , a másik pedig a Celestion F38 [link] A legnagyobb gondom az, hogy árban nincs sok különbség a kettő között, és mindkettő mellet szól érv. A Wharfi hangra nekem tetszik, de a hangkaraktere miatt nem tudom, hogy hm-ben mennyire állná meg a helyét (az első linknél írtam részletesebb véleményt), az F38 pedig sokkal szebb, és igényesebb kidolgozású, mint a Wharfi. Ellene viszont az szól, hogy ezt még nem volt szerencsém sehol élőben meghallgatni, csak a HiFi show-n láttam. A kistesóját, az F30-at [link] viszont már hallgattam egyszer, az magasan vitte az árkategóriájában a pálmát.
Szóval ezért nem tudok választani. Aki hallotta már mindkettőt szólni, az kérem segítsen, hogy melyiket válasszam! A Wharfit amit már hallottam, vagy a Celit, ami nagyobb márkanév, szebb kidolgozás, de még nem volt hozzá szerencsém hangban...
És kérlek most tényleg segítsetek mert szeretném már a jövő héten megrendelni, hogy karácsonykor már élvezhessem is az új hangfalaimatHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
Side_
aktív tag
Én egyiket se ismerem, viszont van más, amit igen, és azokra biztosan mondhatom, hogy jók. (Legalábbis nekem tetszenek. Hangilag is és kinézetre is.)
definitive: [link]
JBL E-series: [link]
és mégegy, amit még nem hallottam, de napokon belül pótolom...egyébként bíztatónak tűnik:
[link]
[Szerkesztve]''Van visszajelzés, tehát vagyok!''
-
Side_
aktív tag
Hát, - ''nem lehet mindenki egyforma''.
De pozitív, hogy vannak még olyanok, akik tényleg úgy vesznek hangrendszert, hogy ki is próbálnak több márkát, és nem az újságbók böknek rá egy szimpatikusnak látszó akciós darabra.
Sok sikert a továbbiakban.''Van visszajelzés, tehát vagyok!''
-
L4D1K
őstag
válasz klepto #15686 üzenetére
Szia.
Próbáld meg eldönteni hogy minőségben milyet szeretnél, illetve mennyit áldozol rá. A tv és az erősítő közé biztos nem tennék komolyabb darabot, inkább valami egyszerűbbet, ami már nem a legolcsóbb hama, de nem is sokkal drágább. CD és erősítő közé akár egy (vagy több) erősítő áráért is vehetsz kábelt, nem tudom milyen árban gondolkozol, 15e ft ig elég nagy a választék, én személy szerint a Hivox kábelét használom [link], igaz annak egy másik változatát. LP hez biztos tud neked egy analóg hallgató kábelt ajánlani, én aki ebből teljesen kimaradtam, meg sem próbálom. Deck hez miért kell 2 szer a kábel?
# ANTAL Tuning #
-
-
orbano
félisten
válasz klepto #15693 üzenetére
silverline nem rossz, de azért elég drága. esetleg próbáld ki a neotech CA201-et vagy a 321-es típusukat. illetve audioquest cat6-ot. kipróbálni szinte mindet kilehet, szóval annyira nem is zsákbamacska.
ha meg jót akarsz, ismerőssel forrasztatod be a dugókat, azért a 350ft/darab ár elég brutál
viszont elég sokat tudsz spórolni, ha nem egyfélét veszel mindenhova, ahogy ezt előttem is említették.A vér nem válik VAZZE!™
-
törölt tag
válasz klepto #15693 üzenetére
Úgy emlékszem, 2 méteres hosszakat szeretnél. 5e Ft alatt minőségi szerelt kábelt nem kapsz ilyen méretben szerintem, az általad belinkelt típusok többsége is drágább. Viszont TV-hez szerintem bármi jó, az így spórolt pénzért meg tudsz normális összekötőket venni a HiFi cuccokhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs