Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Padisah

tag

válasz Dorien #1042 üzenetére

Az elmúlt jó 1-2 hét alatt ment fel a higanytermelésem 99-ről 142-re, a kristálytermelésem 29-ről 43-ra miután sim sityztem és nem vettem részt a legutóbbi tearvédésben. A seregemmel esélyem sem lett volna egyik támadó ellen sem. A sim sitynek és az elementáloknak hála a főhősöm 36-ról 40. szintű lett. Megalapítottam a 9. városom.

Obeliszk nevű 7-nek alapított városom egy túró, nincs benne arany, 1 higany, 1 gyémánt, 1 kő, 1 kén, csak azért alapítottam, hogy megfejtsem az ott lévő obeliszket. Szívesen felajánlom bárkinek a csapatból, úgyis a DM vonulási útja mellett van. Van benne capitol és 10 field is.

Inferno egységek olyan 13%-kal erősebbek a necro egységeknél, a Haven egységek meg még többel, olyan 22%-kal. Közben az előállításuk ugyanannyi.

Végre 5 millió fölé került a dominatiom, elhiheted, hogy minden higanyt és kristályt lényekre költök, már 1.007.000 az archlich csapatom, 979.000 a wraith, 649.000 a sárkány - amiket egy ideje hanyagolok, csak veszteségeket pótoltam - 473.000 vampire lord és van 36 catapultom. Az ezelőtti tearvédés óta több mint 900.000-rel nőtt a seregem ereje.

Szóval igyekszem és a legközelebbi tearvédésben számíthattok rám. Minden kristályt megveszek a szokásos áron vagy ingyen és lichre váltom.

Küldtem több száz ként és több tucat gyémántot ingyen a harcolóknak, továbbá azt hiszem 90 vagy 60.000 aranyat, akinek nagyon kellett fenntartásra.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés