Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gondolkoztam a felvetéseden (más 'nevű' szerveren felhasznált legacy pontok), és pár kérdés fogalmazódott meg bennem ezzel kapcsolatosan...
Először is a fő kérdés: biztos vagy benne, hogy bármelyik 1. szezonos szerver legacy pontjait fel lehet használni bármely másik 2. szezonos szerveren?
Ha több szervert is befejeztél, és mindegyiken szereztél pontot, akkor honnan fogja tudni a rendszer, hogy melyiket akarod felhasználni, ha egy teljesen új nevű szerveren indulsz?
Vagy a fenti esetben ha egy azonos nevű szerver is indul, de Te nem az azonos nevű szerver pontjait akarod felhasználni, akkor az is megtehető - és milyen formában?
-
Dorien
veterán
Tudtok arról valamit, hogy mikor indul az első Season 2 - EAST szerver?
Eléggé unom már a banánt, de nincs kedvem már Season 1-ben játszani. -
-
Dorien
veterán
- Rank 4+ szövetség.
- A szövetségben egyszerre egy grál épülhet normal tear-ből + egy stolen tear-ből. (Alliance > Tears-nél tudod megnézni.)
- Tear vagy stolen tear a város inventory-jában.
- Szükséges arany + nyersanyagok. (Max. sebesség + Foreman lvl3 ajánlott.)
- A városban nem épülhet más épület. (Ezt szokták sokan benézni.)
- Egy városban csak egy grál épülhet.Nekem a 4. grálom épül...

De volt olyan, aki tizenvalahányat épített. (Megvédeni már nem tudta őket.) -
Padisah
tag
Van már egy grálom, de nem tudok építeni másikat. Nem is lehet, vagy van valami spéci feltétele?
-
Dorien
veterán
válasz
Teki1986
üzenetére
Milyen 10 pont? Ha a faction jó, akkor már 40 pontnál vagyunk.
Egy lvl 8-as Barrage Fire-hez ez is elég, ha van normális helyezés + elég grál szorzó.Level 1 = 10 points
Level 2 = 21 points
Level 3 = 43 points
Level 4 = 76 points
Level 5 = 120 points
Level 6 = 175 points
Level 7 = 241 points
Level 8 = 318 points
Level 9 = 406 points
Level 10 = 505 points -
Teki1986
tag
Az mar a te gondod is, ha a "tarsad" nem tartja a helyezeset. Epp ez a lenyege, hogy nem eleg kiharcolni egy sorrendet meg is kell tartani es igen a vegen is valtozik, bar asszem csak bizonyos idokozonkent, nem rogton. Talan valami atlagot vesz. 10 pont pedig szinte semmire se jo.

-
Azt tudom, hogy bontható; de nem ezen múlik (és messze nem ez a gond). Most a mi szerónkon is már több nappal ezelőtt összeálltam egy illetővel; de most majd azt is néznem kell, hogy utolsó napon nem változik-e valami, mert akkor bukhatok pontokat - ráadásul utolsó napon találni 'új' és tökéletes partnert szinte lehetetlen. Vagyis ez a rendszer úgy rossz, ahogy van. Vagy a legvégétől lehessen partnert keresni (amikor már elindul a 'visszaszámlálás'); vagy akkor mindenki helyezése maradjon az, ami a union megjelenésének lehetőségénél van. Ekkor lehet rendesen számolni, készülni előre...
-
Dorien
veterán
Ha az Union partnered nem inaktív, akkor közös megegyezéssel lehet bontani a paktumot és valaki mással újrakötni. Én is ezt csináltam.
Mivel a győzelemről már lecsúsztunk, most próbálom legalább a Domination #1 helyet visszaszerezni. Kb. ennyi a célom még a Season 1-ben a grálok folyamatos építése és megtartása mellett...

-
A legacy pontoknál ma ért egy kellemetlen meglepetés, mert nem a maximális 60 pontot kaptam meg, hanem csak 50-et (mondjuk legalább a +10 pont nem számított volna, mert nem tudtam volna kihasználni; de akkor is). A frakcióért kapott 30 megvan; de a 3 út kompatibilitási részén belül csak 20-at kaptam - pedig amikor néztem még ~1 héttel ezelőtt, akkor teljes 30 pontosnak tűnt a társulásunk. Vagyis könnyen meglehet, hogy a szerver végi állapot számít, és nem az, ami a profil lapon szerepel - vagyis nem érdemes 'előre' társulni, csak az utolsó napokban...
-
-
Dorien
veterán
válasz
Teki1986
üzenetére
Mostani eset: Az academy protectorommal megostromoltam egy várost 2M körüli sereggel. Bent 2.5M sereg van. Ha ő támad - nyerek, ha én (akármilyen spell-ekkel) - veszítek. A Mercenary-val lazán nyerném mindkét leosztást... Szóval nem kell kultuszt csinálni a varázslatokból.
-
Dorien
veterán
válasz
Teki1986
üzenetére
Csak Academy varázstudóim vannak (light / summoning). Most lett meg a főnix a 2. academy faluból.
A buff / debuff varázslatok akkor jók, ha tutira ott tudsz ülni a támadáskor gép előtt, mert ha pl. halt defense-ben varázsolsz Haste-et + Teleportot, akkor az semmi bónuszt nem ad. A Deflect Missile + Bless meg támadásnál hatástalan.
-
Teki1986
tag
Az hogy 1-eseket rakott elore, attol meg te is teheted kesobbre a varazslatot. Mivel Heaven-el voltatok egy Scourge kb. -10% mindenbol vagy Haste +10% eleg hatasos ekkora seregeknel.
Rise of the Treants itt megint a top szovetsegben vagyok, nagyon valoszinu hogy megnyerjuk majd mert dominalni fogjuk a masik 2 klant. Eddig en csak tapoltam magam es ha megvan a tearem akkor megyek a tobbiekre.
-
Dorien
veterán
Köszi a tudósítást.

Season 2-ben biztosan nem lesz ennyi időm a játékra, szóval a chief-eknek is aktívan ki kell venniük a részüket az irányítási feladatokból. Soultaken-t gondoltam army chief-nek (nagyon aktív, kommunikatív és ügyes játékos), Maala-t merchant chief-nek (nagyon keni-vágja a gazdasági részét) , téged meg spy chief-nek, ha elfogadod.
-
Dorien
veterán
válasz
Teki1986
üzenetére
Igazából mindegy volt. Talán a 0/40/40 Protectorom hajszálnyival jobban muzsikált volna a halt defense-ben, de ő meg a grál támadásnál vérzett volna el. Olyan szinten felnyomták a románok a grál védőket, hogy esélyünk sem volt. Ha Season 2-ben lettünk volna, ahol nincs halt grál támadás közben semleges területen, akkor simán elhozzuk a Tear-t. Így 4 nap volt, mire odaértem.
-
Minden szerver más. Ahol én vagyok, azokon:
- 123-as Ravaged Lands: Ott is volt hasonló küzdés (a fórumban volt is róla szó); mégpedig a WatchTheWorldBurn és a CHECKMATE között volt nagy harc - úgy tűnik, az előbbi kerül ki győztesen (már megvan a 13. gráljuk, bár a második és harmadik is 12-n áll). A mi klánunk meg a végére szétesik - egyre többen vannak szürkék, egy aktív játékos átállt az ellenfélhez, és most minket támad (pedig most már tényleg nincs értelme harcolni, mivel a győztest már nem támadja/támadhatja); de legalább én jól tartom magam (van 1 grálom; épül a második, és a hét végén meglesz a harmadik tear is; illetve top50 környékén vagyok mindenben (wealth-ban még feljebb is)) - klánon belül meg a honort kivéve (amiben 'csak' 3. vagyok) vezetek.
- Zombie Assembly: Itt semmi küzdés. A szerverelső (Knight Who Say NI) az elejétől fogva dominálta a szervert, és senki nem volt számukra ellenfél (erről írtam is korábban). Most épp már nincs 2 nap a végéig, de már 16 gráljuk van, míg a második legtöbbnek is 'csak' 5 van. Sajna, itt csak volt 'normális' klánom, de most már nincs (bár most már majdnem elértem egyedül is a 400k pontot, ahol is kereshettem volna tear-eket
). Viszont itt egyébként sokkal jobban állok, mert top30-as vagyok (a honort kivéve, mert abban 'csak' 70 körül). Most elkezdtem a szövetségem törlését, majd a vége előtt belépek egy olyan klánba, aminek a meghívója egy ideje ott pihen a mentett leveleim között; így több pontot is kaphatok majd a végén (nekik van 4 gráljuk). ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
- 141-es Ravaged Lands: Itt is távol vagyok a nagy harcoktól, de nem is igazán lehet esélye senkinek, mert itt is van egy dominánsabb klán (bár nem annyira, mint a zombison); akiknek már van 10 gráljuk, miközben a második legtöbb 6. Nem néztem, hogy milyen távol vannak egymástól, de nem kizárt egy esetleges fordítást sem. A szerveren belül top80-as vagyok mindenben; a klánon belül meg szintén 1./1./3. (mint a másik RL-on). Van már 1 tear-em, és most fogom elkezdeni megszerezni a másodikat (nekiállok a honor útnak).
- Rise of the Treants: Itt még nagyon megy a verseny. Az első három klán gráljainak száma: 4, 3, 2 - szóval itt még semmi nem dőlt el. Maximum annyi, hogy itt is olyan helyen vagyok, ahol nincs sok aktív ember; így itt sem leszek szervergyőztes. Klánon belül mindenben vezetek; és általában a szerver top60 körül vagyok (a honort kivéve, amiben 'csak' 150. hely környékén állok, mert ennyire nincs a környéken semmi harc lehetőség). Épp tegnap kaptam egy levelet egy szomszédos klántól, hogy lépjek át hozzájuk. Ezt valószínűleg meg is ejtem; hiszen ha átlépek, akkor egy másik szomszédos klán már nem lesz szövetséges, így legalább lesz harci lehetőségem is.

- Roar of the Griffin: Ezt meg tudod, hiszen veled vagyok itt.

-
válasz
Teki1986
üzenetére
Mercenary-t (meg az ellenfél részéről (valószínűleg) az outland warriort) hogy oldod meg, hogy varázsoljon? Ha netán sikerülne, akkor szólj, mert akkor Te vagy a varázsló.

Egyébként az implosion, és hasonló egy csapattestre ható varázslatok ellen állította fel az ellenfél a seregét (ha nem tűnt volna fel az a pár 'üresnek tűnő' stack ott az elején).Egyébként a szerverelsőséget eldöntő harc volt. Ment az ellenfél felé vagy 4-5 támadás, de a szövetségesei a haltokat megtámadva megállítottak mindenkit, így most már 99,9%, hogy Ők nyernek (már megvan a 13. gráljuk, így már csak két hét van a végéig).
-
Dorien
veterán

Epic battle... sajnos vereséggel.
-
törölt tag
amennyire tudom dec. 13.-n engedték a reggelést itthonról, én dec. 25.-n kaptam mélt amire jelentkeztem.
Amennyire tudom sokan reggeltek a Dragon-ra is itthonról, de végül is nekem tök mindegy melyik lenne a hivatalos, már mindkettőn befejeztem a szöszölést
...és várom a HMM6-t 
-
Dorien
veterán
válasz
Teki1986
üzenetére
Ezeket lehet választani:
Necro : Fanatic Sorcerer / Illum. Protector / Mercenary / Pit Warrior / Senechal
Haven : Paladin / Warmaster / Protector / Mercenary / Pit Warrior
Inferno: Outland Warrior / Mercenary / Disturbed Wizard / Pit Warrior / Explorer
Academy: Fan. Sorcerer / Arc. Mage / Protector / Mercenary / Wise Old Wizard
Sylvan: Illum. Protector / Outland Warrior / Mercenary / Pit Warrior / ExplorerA Disturbed Wizard (60/0/60) majdnem olyan jó, mint a Fanatic Sorcerer, 20. szinttől meg sokkal jobb.
-
Teki1986
tag
A gyoztes ugye kap +100 pontot es szinte maxot kaptam mindenre. a 10-es szintu Barrage Fire 500 valamennyi pont, de a vegen mar majdnem 50-100 pontokat kell adnod +3% sebzesert, en inkabb abbol mas skilleket vettem. Persze az arany dolog az elejen plusz jovedelem valamint vedekezesnel amikor millios sereg van bent akkor napi +30-40k bevetel nem olyan rossz. En is az Infernot reszesitem elonyben, de meg nem tudom melyik hossel induljak. Fanatic Sorcerert akarnek de azt nem lehet. Mostani 40-esem majdnem 40%-ot sebez imploval.
-
Dorien
veterán
válasz
Teki1986
üzenetére
Nekem tutira nem lesz meg az 500 pont - sajna csak másodikak leszünk a Tear versenyben. De azt a négyszázvalahányat szerintem a lehető legerősebb Barrage Fire-re költöm. Az állítólag valami brutality a játék elején meg a végén is, ha sok lövészed van. Aztán Inferno Disturbed Wizard + Pit Lord, Succubus Mistress ezerrel...
Ha marad valami kevés pluszba, akkor azon skill vagy tulajdonság növelést veszek."A sereg 3%-át megkapom mindennap aranyban" - Azt olvastam, hogy ez csak akkor működik, ha a főhős benn csücsül velük egy várban.
-
Teki1986
tag
Várom hogy elinduljon a 2. szezonunk, a győztes szövivel együtt, addig nem akartam belekezdeni másba, nincs időm rá.
3 extra skill pont 15 és 30-as szinten
21% a lövészeknek plusz sebzés csata elején
A sereg 3%-át megkapom mindennap aranyban
+6% XP +8% attack ShieldEzekre költöttem el. A Wealth skillekre mínuszt kapok így azok kilőve.
-
Teki1986
tag
Ezzel a megfogalmazassal ok.

Egyebkent a Dragon Legacy-East-et akkor inditottak, amikor megnyitottak a szervereket a keleti regionak kozte Magyarorszagnak is. En mint Heroes fan, amikor megkaptuk a levelet egybol regeltunk. Az mas kerdes hogy mire te megkaptad mar nem volt elerheto, bar ahhoz kb 1 honapnak kellett eltelnie. Nem nagy vita, csak olvastam valamit amit en maskepp tudok es arra reagaltam.
Egyeb: 544 pont az elso szezon vegen eleg jo?

-
Utólag belegondolva igazán nagy problémán vitatkozunk.

Mindenesetre (hogy mégse legyen ebből olyan nagy felhajtás) számomra az első hivatalos magyar szeró a RL. Mivel nem tudom, másnak mikor és hogyan küldték ki a levelet, vagy más hogyan értelmezi illetve definiálja a "hivatalosan" és az "első" szavak összetételét; így maradok ennél az állításomnál. Ebbe nem igazán lehet belekötni; és mindenkinek lehet saját első hivatalos szervere.
-
válasz
üzenetére
Ha már visszanézed... Vajon miért nem az 'első' szerverre (Dragon Legacy) regelt mindenki, hanem a másodikra (Ravaged Lands)? Megmondom: mert mikor kiküldték a hivatalos levelet, hogy lehet jelentkezni a játékra (mert elindult Magyarországról is), akkor már nem volt elérhető a DL szerver. Vagyis az, hogy valaki jobban követte a játék sorsát, és még a hivatalos invitáló levél előtt beregelt; nem jelenti azt, hogy a hivatalos indulás az volt (én is a Dragon Legacy-ra jelentkeztem volna, ha lehet, mert annak figyelemfelkeltőbb neve van/volt/lesz - de nem lehetett, mert amikor a levél után regeltem, akkor már csak a RL volt elérhető).
Ezért mondom, hogy a hivatalosan első itthonról elérhető szerver nem a DL volt, hanem a RL (ami még javában tart, bár már az is a végkiteljesedés felé tart), mert a hivatalos invitáció után a DL (már) nem volt elérhető - szerk.: és ezért mondom, hogy a DL 'csak' félhivatalos volt. -
-
Dorien
veterán
-
Ha már van tear-je, akkor a szövetségi szintjével nem lesz különösebb gond, hiszen annak a könnynek a szerzésénél is meg kellett lennie.

Szerk.: Ha valakit érdekel... A hivatalosan is itthonról is elérhető szerverek közül, aminek először lesz vége, az a zombis lesz (az volt a második meghirdetett). Ott már pár napja megvan a szervervezető klánnak a 13 grálja; és tulajdonképpen nincs is ellenfele.
-
Padisah
tag
Közben megoldódott.

Már 29. szintű volt a városom és 3. szintű a varázstornyom, nyersanyagok dögivel felhalmozva és nem adta be az ikonját. Amikor megépült a 4. szintű varázstorony is, és 30. szintű lett a városom, akkor megjelent az ikonja el is kezdtem építeni. Hős tényleg nem kell hozzá, felhúztam a csúszkát a maxra, de így is 5 nap és 20 óra míg elkészül. Alliance Rank már 7 vagy 8 vagy 9 is megvan.Mi újság a griffes szerveren?
-
Tulajdonképp nem sok minden kell hozzá. Építő hős nem kell, de érdemes használni. Nyersanyagból meg minden frakciónak más-más a mennyisége; de kb. 200k arany, 150-150 fa és kő kell hozzá (a jactari-féle épületek listán szerepelnek; minden frakciónál a capitol utáni épület az).
-
Padisah
tag
Tegnap végre szintetizáltam Asha egy könnyét, most azt kéri építsek grált.
Azt kiírja, hogy ha jól értem legalább 15. szintű város kell hozzá.
Mi kell még hozzá ezen kívül? Valami építős hős? Vagy nyersanyagok?Végre már 9 városom van a Ravaged Landson.
A Hounds of the Apocalypson most foglalom a 7. városom. Ezen a szerón a szövetségem az 5., a szövetségen belül honorban 1., wealthban 2., dominationban a 6. vagyok. Most inkább a bányákat húzom fel 10. szintre meg capitolokat építek először, aztán jöhet a nagy-nagy hadsereg. -
Dorien
veterán
Azért vannak érdekes emberkék...
Az egyik legutóbb felvett tagunk arra a kérésre, hogy adjon meg egy "siege time"-ot egy bizonyos célpontig kerek-perec megmondta, hogy ő oda pedig nem fog senkit sem küldeni, mert mivel nem előfizetős játékos, nem engedheti meg magának, hogy egy hőst is elveszítsen.
Komoly nagyon. Kirúgom, aztán cseszheti a grál szorzókat, a hősei képét meg miattam be is keretezheti és kirakhatja a szobája falára...

-
heihachi
addikt
Mindig írják a chaten meg a levelekben, hogy küldök ilyen meg olyan nyersanyagot. Azt hogy lehet? Mármint egy szövetséges társnak hogy lehet, nyilván a saját falumban tudok küldözgetni.
-
Dorien
veterán
Huhúú! Komoly a helyzet nálunk...

A tear versenyt vezető román szövetség paktumot bontott a velük szomszédos román klánnal. Kíváncsi vagyok, mi lesz ebből...
-
Dorien
veterán
Egy fenéket.
2.8M domination-ja volt amikor nekimentem és 4.3M-ra tudta feltornázni, mire odaértem. Mondjuk azt nem tudom, hogy miért nem rakta az összes seregét a várba...Itt egyedül a % sebző spellek tudtak volna jelentősebben megsebezni. De felderítés közben két erős hőst is találtam, (lvl38 és 32) és a srác honor pontszáma nem volt elég magas ahhoz, hogy még egy erős destructive wizard-ja is legyen. De ha lett volna, akkor is lazán nyerek, csak több veszteséggel.
A fenntartási költség olyan 300K, most -250K a napi kiadás, mert még otthon is tartok fenn két kisebb sereget rablásokra. Meg persze naponta több karavánt is indítok oda tele arannyal. Egyszer vesztettem 70K sereget, az jó lecke volt. Most a milliós seregeknél már nagyon figyelek rá.

-
Dorien
veterán
Még annyit ehhez, hogy érdemes a fanatic sorcerer / disturbed wizard (60/0/60) hősnek mindkét mágiát megtanítani a fighter class mellett. Ezeknél a Scribe és Arcane Magic skillek mindkét mágia iskolára vonatkoznak, tehát elég csak egyszer megtanulni őket. Mindegyik mágia osztály nagyon jól használható, ezen felesleges spórolni. Főleg a Season 2-ben, ahol a knight / barbarian veszteségmódosító skilljei már nem annyira használhatóak, ezért nemigen nyújtanak alternatívát egy támadó hősnek.
-
Dorien
veterán

Szegényemnek köze nem volt a játékhoz...

-
-
Padisah
tag
Ezeket a battle reportokat, hogyan tudjátok bemásolni?
Csak azért kérdezem, mert most én is szeretném az eddigi legnagyobb csatám battle reportját közkinccsé tenni.
-
Padisah
tag
ÁÁÁ, hetek óta felém sem néz senki. Rengeteg a beszürkült szomszéd. Néha-néha Horned Reaper benéz a közvetlenül szomszédos területen lévő váramba, de ellene nem tok mit tenni, olyan mint egy elháríthatatlan természeti erő, egyszer csak jön és viszi az aranyat esetleg kristályt, bár Academys csapatnak arra nincs szüksége, és ő már túl is van szerintem régen ezeken a küldetéseken.
Ezen a szerón nem vagyok regisztrálva, a 4 várammal sokra nem megyek. -
heihachi
addikt
Abban a pillanatban amikor írtam, seregeket indítottam, városban építkeztem, karavánokat indítottam, régiós építkezést indítottam, seregeket gyártottam, sehol nem volt gond. Illetve a régiós építkezésnél elsőre nem jött be az építhető épületek listája, de második klikkre jó lett az is, ki se kellett lépni. Lehet, hogy kessből ment, nem tudom, de hibátlan volt, mindkét szerveren ahol tolom.
-
Dorien
veterán
Most már jó szerencsére.

A support-tól megkaptuk a Jenna Nel-es lopott Tear-t.

A csajszi kilépett a szövetségéből, mielőtt odaértek volna a csapatok és ilyenkor a grál lerombolódik és nincs mit ellopni. -
Most már nálam is megy; lehet, csak egy jó fél-egyórás hiba volt.
Egyébként szerintem ne hagyd csak úgy ott a szerót. Vagy játssz benne; vagy törölj onnan (nehogy már az ellenfelek az elkövetkező 2 hétben mint aktív játékost raboljanak le - ha már viszik a nyersit, legalább a küldit ne tudják megcsinálni
). -
Padisah
tag
Mármint a griffes szerveren kevés a szfinxünk? Én már fel is adtam azt a szerót, tegnap óta nem léptem be és nem is fogok.
Bezzeg a többi szerón....
Épp ma reggel vívtam meg a Ravaged Landson 1.511.000 seregemmel egy 2.350.000 sereg ellen. Small defeat lett a vége. Ostromoltam és azt törték meg kívülről, az erősítésem pont nem ért oda. Én 400.000 army powert vesztettem, ellenfelem 270.000-et csak. Van az ellenfélnek egy 700.000-es értékű paladin csapategysége, az igen húzós lesz. Még ma visszamegyek egy 2 milliós sereggel.Nekem hétvégén szarakodott, állandóan böngészőt váltott, nem jelent meg a vár képe, ez ma is egyszer előfordult, de tegnap és ma is alapvetően jól működik.
-
válasz
heihachi
üzenetére
Nem lehet, hogy nálad még cache-ból tölti be a dolgokat, ezért megy minden jól? Mert nálam viszont nem igazán használható. Már vagy 1-2 napja szórakozott az oldal (el-eltűntek bizonyos képi megjelenítő dolgok (pl.: volt olyan város, ahol a bányák nem látszottak; de volt olyan is, ahol meg csak a bányák voltak meg)), de most szétesett teljesen (mind FF, mind IE alatt csak a grafikus felület nélküli oldal megy).
Szerk.: Még a fórum-oldal sem jön be rendesen, mivel a téma-címek nem jelennek meg (minden más oszlop-rész megy rendesen; de a Subject rész teljesen üres barna.
-
Dorien
veterán
Hm... nálatok is szét van esve az Ubi HK weboldal?
-
Dorien
veterán
1. Több bónusz pontot viszel át a Season 2-re.
A maximális pontszámhoz a faction passzoljon, meg a "tükörkép".Domination, Wealth, Honor párosítás:
A "My profile" alatt látod, hogy mi a sorrended. Az unió partnered pont fordított legyen.DHW + WHD
DWH + HWD
HDW + WDHFaction párosítás:
Haven : Haven vagy Academy
Academy : Academy vagy Haven
Necropolis : Necropolis vagy Inferno
Inferno : Inferno vagy NecropolisAmúgy szerintem bőven ráérsz a visszaszámlálás utolsó napjaiban partnert keresni.
2. Kevés a szfinxetek.

-
Padisah
tag
Valaki a szövetségemből uniót akar formálni velem.
Dióhéjban ez mivel jár? Jóval gyengébb nálam.Van most egy 1.820.000 seregem, aminek a fenntartási költsége 155.868 arany per nap.
Persze csata után ez erőteljesen csökkenni fog.
-
Dorien
veterán
Season 2 hősöket / bónuszokat nézted már?
Itt van pár link:Választható hőstípusok
Legacy + Union pontok
Legacy bónuszokA Barrage Fire überbrutál lövészekkel, csak lesd meg Jactari-ban.

-
Dorien
veterán
válasz
heihachi
üzenetére
3.66M = 220k gold maintenance (10 szfinx + landlord lvl3 round of drinks)
5M = 300k?Ahogy nézem ekkora méreteknél a grail, capitol, + 10 field már nem szól bele a fenntartási összegbe. A szfinxek borzasztó fontosak a végjátékban. Season 1-ben azt hiszem -70% maintenance a max. bónusz tőlük, Season 2-ben csak 50%, és ott még durvább lesz a fenntartási költség...
Valamennyit segít a dolgon a dupla lvl10-re improve-olt aranybánya + 10 dwarven treasury, de nem sokat.
-
Az ember abból építkezik, amiből tud.
Egyébként azért ilyen kevert a sereg, mert nem akartam most 6-osával szállíttatgatni a nyersiket ide-oda, így ott soroztam, ahol épp volt (nekróként foglaltam két haven-es várat is, mivel a nekrónak a kristály a másodlagos nyersije; keresni meg lusta voltam olyan helyet, ami tökéletes lett volna).A főnix biztosan jobb lett volna, de a főhősöm sötétmágiát tanult
, így abból lehetett csak választani. Mellesleg a hármas szintű Vulnerability mellett csak egy első szintű varázslatot tudtam elmondani, mert még csak egyes szintű az arcane magic tulajdonsága (abban a csatában lépett a hős 4 szintet is; vagyis majd most megtanulja a második szintet is); így ennyi volt a max, ami kihozható volt belőle.Viszont azóta már a hazafelé tartó halt-ját is elkaptam (biztos, ami biztos - legyen kevesebb serege legközelebbre
). Eredmény még nincs, mert nem ért még haza a seregem; de a győzelmi jelentés már itthon van. 
-
Egy attól kisebb, de legalább saját csata eredménye.
Előzmény: a zombis szerveren széthullott a klánunk. A klán fele átment egy másik szövetségbe, aki meg a külső részen volt, azzal nem törődtek - semmi infó nem volt, hogy miért volt ez a lépés; sőt, még rákérdezés után sem írtak semmit; így én nem mentem velük (mint kiderült, jól döntöttem, mert azzal a klánnal a szervervezető klán (nagyon sokkal előznek mindenkit - 11 gráljuk van már; a második legtöbb grállal rendelkező (3) klán pedig a testvérklánjuk (klánpontokban: 10 milla van ennek, és a másodiknak meg 3)) egyértelmű harcban áll; és annak a klánnak az első embere (szerver 1. mindenben (volt, mert most, hogy kicsit harcol, honoron kívül a másik kettőben már visszaesett a 2. helyre)) van itt mellettem). [Remélem, a sok zárójelezés miatt attól még érthető a lényeg
] Így egyedül tapasztalatszerzésként küzdögetek itt a környékemen; amikor a szerverelső klán egy másik embere a kétaranyos váramra ráment ostrommal. Mivel olyan erővel jött, amit idejövet úton esélytelen lettem volna megállítani; így kimenekítettem a csapataimat abból a várból, és a többiben elkezdtem sorozni (egy este alatt a sorozásoknak köszönhetően 4,5 milla domination pontról felmentem 6 milla fölé); majd innen jött a lenti ostromtörés. Mivel nem tudtam a hőséről semmit (se a szintjét nem tudtam kideríteni, se semmi mást), így kicsit fölé lőttem be az embereim számát (biztos, ami biztos alapon); ráadásul a jól kiszámítható mono-/doustack-es megoldások itt nem élhettek az időfaktor miatt (ma este elfoglalta volna a váramat).

-
Akkor sehol. A kezdővédelem alatt csak saját vár körüli területet lehet támadni (konkrétabban: a kezdővédelem alatt csak NPC harc engedélyezett; PVP-s csaták csak a védelem után kezdhetőek meg); és ha nem akarsz új várost (ahol ismét lennének új tisztogatni való területek), akkor várnod kell a védelem végéig.
-
Tla
csendes tag
Sziasztok,
ha tart még a kezdők védelme, és tiszta már a városom körüli régió, akkor hol csatázzak, ha nem szeretnék új várost építeni? Támadni nem tudok más játékost a saját newbie protectionom miatt. -
válasz
heihachi
üzenetére
Csatlakozom Dorienhez. A Respec-hez nem kell szabad skillpont, és úgy zajlik, ahogy Dorien leírta (2 nap 'pihi', majd az ([addig megtanult skillpontok]-2) darab mennyiségig azonnal tanul a hős, utána, a szabad skillpontok használatával már a 'normál' tanulási idő alatt jut az új tudáshoz).
-
Dorien
veterán
Meg egy kis epic battle.

(Grál védelem)

-
Dorien
veterán

Na, csak sikerült elérnem azt a nyamvadt 1. helyet domination-ben...

-
Dorien
veterán
válasz
heihachi
üzenetére
Szerintem nem kell hozzá szabad 2 pont, hanem ezt simán levonja a program az eddigi skill pontok összegéből. 48 óra a respec ideje. Addig a hős törli az agyát és semmit sem tudsz vele csinálni.

Ja és utána bármit meg tud tanulni azonnal, csak a végén, a szabad skill pontok tanulása ugyanúgy 2h 45perc.
-
heihachi
addikt
Én már csináltam. Kell 2 szabad skill pont, azt használja el, azt nem kapod vissza. Ami a hősre már rá lett áldozva skill pont, azt mind visszakapod, csak ki kell várni a respec idejét (asszem 24 óra?). Utána a skilleket, amiket már egyébként is tudott megtanulja pár perc alatt, amit még nem tudott, ahhoz kell a 2,5 óra.
Skill pont csak szintlépésnél jár, én még csak azért kaptam eddig legalábbis. -
#804 Köszönöm a segítséget!
Mellesleg valaki csinált már hősön RESPECet? Azt látom hogy 2 skillpoint kell neki, de pontosan hogyan működik? 2 skillponit kell neki és mindent kidob, tehát 10-s hősnél 2-t eltüntet és felszabadít 8-t, vagy ugyanúgy 10 lesz, mert nem eszi meg a 2 skillpointot, vagy eltüntet minden addigi skillpointot? Továbbá skillpointot csak level up ad, ugye? Tehát ha a respec elvesz x skillpointot, akkor a hős csak az y level - x [=2(* respec száma)]számú skillpointtal gazdálkodhat?
-
citkar
addikt
köszi a segítséget

-
Dorien
veterán
Honornak mindegy. Csak csata legyen.
Bőven elég a lepucolás, hacsak nem cseszed el irtó módon a csatákat.Csatlakozz egy közeli szövetséghez, amilyen gyorsan csak tudsz. (Írj egy angol levelet a vezetőjüknek: "May I join your alliance? Thank you. Aláírás")
Aztán a szövetséges pontszámba már csak az aktív emberi ellenfelek ellen végrehajtott csaták / rablások számítanak bele, meg a haderőd ill. a területeid nagysága. -
-
Dorien
veterán
Elején érdemes honor-ra gyúrni, vagyis sok XP-t szerezni a csatákból.
Van egy Jactari fight simulator nevű cucc, amivel csatákat tudsz finomhangolni:
[link]
Ezzel próbáld a csatákat úgy belőni, hogy maximális XP-t kapjon a hősöd, lehetőleg minimális veszteség mellett. Az Rankings-nál látod, hogy mennyi kell a következő ranghoz, és az mennyi várost engedélyez.
Ha megvan, akkor csak 20.000 arany, 20 fa, 20 érc kell, meg egy jó közeli (lehetőleg két aranyas) hely. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Warships
- Konteó topic
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple MacBook
- BestBuy topik
- Asztrofotózás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE - m-ATX OC király: dobozában, tartozékokkal, tökéletes állapotban!
- Lenovo Thinkpad T14 G2 új garis SSD-vel, Touch LCD
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT!
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)