Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Cxgrav
senior tag
Hali!
Tegnap este óta kiírja a gép mikor betölt a win hogy a RUNDLL32-t nemsikerült megtalálni. Azzóa a gép kikapcsolásnál nem kapcsolódik ki a TFT monitorom, hanem kéken-pirosan-zölden villog felváltva. Összes csak codecet telepítettem tegnap este semmi mást.
5let hogy tudfnám megoldani a problémát?
Köszönöm -
Cxgrav
senior tag
Hali!
Előzőekben írtam hogy valami gáz van. Win reinstall után is ezt írja ki a gép bootnál a meghajtók után:
Primary IDE channel no 80 conductor calbe installed (és betölti a win)
Régen nem írta ki...

-
Cxgrav
senior tag
Hali!
Másik topájkot nem akartam nyitni, de sztem ide tartozik.
Szal bekapcsoltam pár napja a gépet és elkezdett kattogni.. 1 órányi szerelés után kiderült hogy a billentyűzet húzódott ki, és amiatt kattog (mikor visszadugtam megjavult
) na és azóta a bootképernyőn a vinyók alatt kiírja hogy egy elsődleges 80 eres kábel ninsc bedugva és továbblép a boot és indul a gép... de szerelésnél már feltűnt mert akkor ott megállt... de most bevan dugva minden és így is kiírja, de nemtudom miért...
Valaki esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

na mind1, de legalább már nem írja ki a 80 eres kábel baját. Köszi