- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Amúgy jó játék lenne a Dying Light, de ez a parkour (ugrálós-falmászós-rohanós) stílus egyáltalán nem jön be nekem. Ha már mindenképpen zombis játékot akartak, miért nem maradtak inkább a Dead Island koncepciójánál, az sokkal jobb volt, mint ez a folytonos ugrabugrálás.
De amúgy - hogy visszatérjünk a témához -, én is úgy vélem, hogy a Hellraid egy nagyon sokkal, sőt, mérföldekkel jobb játék lehetne, mint akármilyen zombis szarság. A Skyrim óta várok már egy normális FPS-RPG játékra, amit végre egyedül is lehet játszani, nem erőszakolják a multit, mert azt utálom, ha egy játékot nem tudok akkor abbahagyni, és onnan folytatni, ahonnan azt én akarom.
Nagyon remélem, hogy egyszer még elő fogják venni, mert nagyon régóta akarnám már megszerezni ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 9700x AM5 CPU - garancia 2028.05. hóig
- Philips Evnia 27M2N8500 QD-OLED monitor 1440p 360Hz ALZA garancia
- MacBook Air (2020) M1 processzor, 8GB RAM, 256 GB kiváló állapotban eladó
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Xiaomi Poco Pad 256GB blue
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050Ti 4GB Nbase Black Midi DeepCool 400W
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest