Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Ilyen volt nekem is, 3 küldiből, ami egy mezőn van, az első 2 pokoli volt, ki se jutottunk mind, a harmadik, legkomplexebb, legtöbbet érőre ketten maradtunk, még az SOS-t is ledobtam, de nem jött senki, erre lehoztuk simán, 438 kill, stb, pedig azt lőttem én is, amit muszáj, szóval sose lehet tudni. A nagyobb dögök száma se fix, van, mikor sorozatban kapjuk a titanokat, van, hogy ezernyi styche van, ami ellen még elfutni se lehet, a köviben meg már úgy keresi az ember az ellent, hogy legyen mire dobni a cuccokat. Mindez hard-extreme. Mondjuk szerintem pl. az extreme könnyebb, mint a hard, mert kevesebb a kis g..ci,a nagyból arányosan több van, de sokkal könnyebb azokat leápolni. Fura a nehézségi szint. Igaz már vannak erősebb dolgok unlockolva, lehet azért. Amik az elején megvehetők, kb. semmire se jók később

Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Villanyszerelés
- League of Legends
- Spórolós topik
- Elektromos autók - motorok
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- weiss: Autó költségek
- CES 2026: Boombox került a fejemre
- World of Warships
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- 9. generációs Gamer félkonfig, Asrock B365, i5-9400, 16GB, 256GB
- HP EliteDesk 800 G3 TWR i5-7500, 8GB, 256GB
- Dell Optiplex 3070 TWR i5-9400, 8GB, 256GB, WIN11
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest