Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
Azért lehet a CEO most abbahagyhatná kicsit a válaszolást, mert csak jobbam feldühíti vele a népet. Kiderült, hogy 6 hónappal az indulás előtt már tudták, hogy nem csak opcionális lesz a PSN fiók, mégis, a linkelés kikapcsolása után vártak még elég sokat, mire élesítették ezt. Plusz amikor valaki megkérdezi, hogy megvette a játékot, de nincs PSN az országában és mit csináljon az a válasza, hogy nem tudom? Hát köszi.
CptAdamica: Ennyi erővel azt is lehetne mondani, hogy azok akik kiállnak a többi játékosért és adnak egy negatívat a játéknak nem értik, hogy azok, akik ezt a 2 percet nem áldozzák be a közösségért - másokért , vagy akár a saját adatbiztonságukért - miért áldoznak jóval többet arra különböző fórumokon, hogy telesírják azokat, hogy szerintük a többi játékos csak sír.

A refund részt megértem azért, mert én sem bánom amit ráköltöttem, nem is akarnám refundolni, mert az elmúlt hónapok akkor is jók voltak, ha most ez van.
És közben a PS Twitteren reagált:
Helldivers fans -- we’ve heard your feedback on the Helldivers 2 account linking update. The May 6 update, which would have required Steam and PlayStation Network account linking for new players and for current players beginning May 30, will not be moving forward.
We’re still learning what is best for PC players and your feedback has been invaluable. Thanks again for your continued support of Helldivers 2 and we’ll keep you updated on future plans.
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- Okos Otthon / Smart Home
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Ingyenes az Epic Store-ban a Tiny Tina's Wonderlands
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Spórolós topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- Lenovo T14s Gen 1 i5 10. gen., 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest