- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Pajac: Mi volt a legrosszabb, amire mezítláb léptél?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
Azért lehet a CEO most abbahagyhatná kicsit a válaszolást, mert csak jobbam feldühíti vele a népet. Kiderült, hogy 6 hónappal az indulás előtt már tudták, hogy nem csak opcionális lesz a PSN fiók, mégis, a linkelés kikapcsolása után vártak még elég sokat, mire élesítették ezt. Plusz amikor valaki megkérdezi, hogy megvette a játékot, de nincs PSN az országában és mit csináljon az a válasza, hogy nem tudom? Hát köszi.
CptAdamica: Ennyi erővel azt is lehetne mondani, hogy azok akik kiállnak a többi játékosért és adnak egy negatívat a játéknak nem értik, hogy azok, akik ezt a 2 percet nem áldozzák be a közösségért - másokért , vagy akár a saját adatbiztonságukért - miért áldoznak jóval többet arra különböző fórumokon, hogy telesírják azokat, hogy szerintük a többi játékos csak sír.

A refund részt megértem azért, mert én sem bánom amit ráköltöttem, nem is akarnám refundolni, mert az elmúlt hónapok akkor is jók voltak, ha most ez van.
És közben a PS Twitteren reagált:
Helldivers fans -- we’ve heard your feedback on the Helldivers 2 account linking update. The May 6 update, which would have required Steam and PlayStation Network account linking for new players and for current players beginning May 30, will not be moving forward.
We’re still learning what is best for PC players and your feedback has been invaluable. Thanks again for your continued support of Helldivers 2 and we’ll keep you updated on future plans.
Új hozzászólás Aktív témák
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 10
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EAFC 26
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest