- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vorosmarti
senior tag
Hát jó, kinek mi adja meg a hangulatot...

Ami a DS-t illeti, ez nem lore, hanem a rajongók egyedi megközelítése a sztorira, de nem akarok ebbe belemenni, senkinél nem akarok okosabb lenni.
A szövegkörnyezetből amúgy is kiderült: a DS-t azért hasonlítottam össze a Hellblade-el, mert ez is egy játék, meg az is, és mind2 játéknak vannak rajongói, akik egyedi szemüvegen keresztül (értsd: nem túl objektíven) látják imádatuk tárgyát. Köszönet a tippekért...
-
vorosmarti
senior tag
Ez a játékban a nagy dolog! Úgy hogy nincsenek kiírások, tutoriálok kellhet pár végigjátszás...
No offense, de szerintem ez nem nagy dolog, sőt... kifejezetten hátrányára válik. Pontosan ugyanez volt a DS-ek esetében, ami szintén nagyszerű sorozat, de vannak hiányosságai (annak éppen sztorija nincs). Aki fanboy, az ezt nem akarja észrevenni/bevallani. Ismerjük a Hellblade fejlesztésének menetét, tudjuk h miért lett rövid, miért lett 30 euro, miért adták ki előbb. Sztem ha rendesen van idejük, más lett volna, és Ti akik így is imádjátok, még elégedettebbek lennétek.
-
vorosmarti
senior tag
A dodge-ot ismerem, de keveset használom. Mire odajutnék, addigra már fekszem.

Egyébként az első DS-t kezdetén, pár 10 órát már beletoltam a játékba, amikor egy videóban láttam h lehet benne sprintelni is. Azóta megbékéltem vele, hogy az egy ilyen sorozat, mindent tapasztalj meg, találd ki!
Senua esetében nem értem h miért kell ilyen komplikált harcrendszert beletenni, mikor valójában egyáltalán nem erről szól a játék. Amikor megláttam h a Ninja csinálta a DMC-t is, akkor mindent megértettem. Azt imádtam, feléig elvittem, de onnan már inkább büntetés mint szórakozás volt.
-
vorosmarti
senior tag
Köszönet mindenkinek a válaszokért.

Ami a target-váltást illeti, azt olvastam h létezik, de képtelen voltam megérteni h mi módon működik. Általában szemből jönnek ketten, és szólnak a hangok, h figyeljek hátra. Lehet h túl lassú vagyok, de ilyenkor nagyrészt annyira marad időm, hogy négykézlábra ereszkedjek

Ez a parry teljesen új volt, utánanézek hátha segít. Esetleg kontroller lesz belőle.
-
emiki6
veterán
Úgy értem eddig azt hittem, hogy nem lehet túl valóságosra csinálni, mert korlátozott a fejesek képessége, de ezzel a fejessel már nem csak azt gondolom, hogy valóságos, hanem sokkal könnyebben el is hiszem.

Persze van feljebb, ahol már nem csak "könnyebben elhiszem", hanem valószínű észre sem veszem, hogy ez csak illúzió.
A He400i még mindig akciós amazonon. UK amazonról 75k vagy kevesebb postával, ha valakit érdekelne. -
BOBAKILL
őstag

Annak ellenére hogy igen csak rétegjáték, remélem azért lesz méltó folytatása vagy legalább kiegészítője. Biztos nagyon sok embernek maradandó élmény, más meg be sem fejezi. Bízom benne hogy összejön a fejlesztőknek amit akartak és megéri nekik folytatni.Spoiler!!:A végén ugyan Senua mondja arra hogy "menjünk vele", ez nem tudom azt jelenti-e hogy folytatják vagy csak egyszerűen így fejezték be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Mit nézel? – kérdezi a YouTube, és mond jobbat
- World of Warships
- WordPress oldal befejezése + élesítése – azonnali kezdés, kiemelkedő díj
- BestBuy topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Ingatlanos topic!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L490,HD,14",i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest