Hirdetés
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
setup
aktív tag
Én is éppen az ilyen patron méretű palackokat nézegetem.
Az már kialakult, hogy a Hyundai lesz a gép a gáz csati miatt, de a palack ritka nyűgös.
Aki házhoz jönne itt, annak nincs, csak 5kg-os. Akkora elsőre merész. A kisebb 2kg-os ahhoz szerintem drága újonnan, hogy első alkalommal kicseréljék utána nekem valami 100 évesre, de most egy 2kg-os palacknál meg mit ugrálsz, hogy milyet kapsz cserébe?
Csak magamat égetném, ha szóba hoznám.
Használtan meg nincs is itt a városban, meg ha a nyomáspróba nem ok egy ilyen pici töltet felteszem nagyon hamar el is szökik és töltögetni pont akkora nyűg, mint megvenni.
Viszont a zárt, fűtött garázsban elkészíteni a hegesztőasztalt nem kizárt hogy nekem elég lenne, 6-8l/percen egy patron, amivel akár télen is tudnék haladni valamit, amikor van időm. Ezekből a sok maradékból... az idő nagyobbik része úgy is csiszolás. Rozsdás is, festékes is minden.Be tudod nekem linkelni azt az Alis adaptert, ami passzol hozzá?
Kesztyűnek a sárga iweldre gondoltam. Sityakból a 4 szenzoros 20 ropiért. Annyit nekem megér, hogy ne takarjam ki a szenzort véletlenül. Mágnest akkor passzolom, helyette szorítóban lesz a derékszög. Alakulgat az elképzelés.
A Hyundaiban egyedül az nem tetszik, hogy nekem elég szélesnek tűnik a gázterelője be lehet azzal vajon férni szűkebb helyekre anélkül, hogy ne lenne túl hosszú a távolság a munkadarab és az áramátadó között?Vagy két rács között lehet inkább pálcázni kell majd
pedig azt már inkább megúsznám. Hosszú is, meg fogy is támasztva közelíteni azzal tuti gyakorlós a sarokvarrat. Hajlok rá, hogy elég azt a laposvasat csak fent meg lent megpöttyözni. Varrja a franc végig, amikor 2 centinként van egy, csak az a baj, hogy rozsda akar lenni és 10 év múlva sem szívesen kezdeném újra. Lehet veszek pálcát is és azzal a közepére is teszek egy pöttyöt "ahogy sikerül" jeligére.
Bár elvileg porbelest adnak hozzá árában és azzal meg le tudom venni a terelőt. Füstölni meg füstöl a pálca is. Tökmindegy. -
makos0078
tag
Persze hogy drága kilóra vetítve. De aki nagyon hobbizik, annak “nem drága”. Először vettem én is használt 10 kilós törpe palackot fél töltettel. Aztán jöttek a hírek, hogy elkezdtek szarozni a szolgáltatók a töltéssel meg a cserével. Na mondom, egyrészt lejár a nyomáspróbája, mire kifogyasztom, meg lehet hogy ki sem fogják már cserélni. Közben jött a tűzoltós ötlet, szinte az első megkérdezett ismerős (tudtam, hogy van tűzoltós ismerőse) intézett is ajándékba. A totyát el is adtam rögtön, még azelőtt, hogy használtam volna.
Pár hónap alatt befutott még pár piros palack, plusz vettem is, amikor volt olcsóbban.
Mindenkinek el kell döntenie, hogy mennyi gázra lesz szüksége, és hogy éri meg. Debrecenben pl. van töltött 10 kg törpe Linde 45-ért. Az elég jó ár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az már kialakult, hogy a Hyundai lesz a gép a gáz csati miatt, de a palack ritka nyűgös.
pedig azt már inkább megúsznám. Hosszú is, meg fogy is támasztva közelíteni azzal tuti gyakorlós a sarokvarrat. Hajlok rá, hogy elég azt a laposvasat csak fent meg lent megpöttyözni. Varrja a franc végig, amikor 2 centinként van egy, csak az a baj, hogy rozsda akar lenni és 10 év múlva sem szívesen kezdeném újra. Lehet veszek pálcát is és azzal a közepére is teszek egy pöttyöt "ahogy sikerül" jeligére.