- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
Új hozzászólás Aktív témák
-
makos0078
tag
Én is remélem.
Épp felküzdöttem a gázcső darabot a gép hátuljára. A hálózati kábellel együtt összetekerve és tépőzárazva ugyanúgy visszafér a masina a dobozába, és a vastag cső sem törik meg.
Ha már ott voltam, belefújtam a pisztolyt működtetve. Tiszta Hollywood, lehet ezzel kézi elő- és utóáramlást is adni a gáznak. A billentyűt kissé benyomva már nyit a gázszelep, a mikrokapcsoló csak később kattan. Visszafelé is működik, hogy tovább jöjjön még a gáz, csak a billentyűvel kell játszani.
Még törpölök, hogy vegyek-e hozzá egy 4 méteres ugyanilyen munkakábelt. A 3 méteres nem szimpatikus, mert 10 mm2 kábellel adják, ennek meg a gyári 2 méterese is 12-es. A 4 méteres már 16 mm2 kábellel van.
Lehet, meghirdetem az alig használt gyári munkakábelt, aztán ha érdekel valakit, akkor cserélek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest