Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
villifog #1570 üzenetére
Egy nap alatt le is rendezték, azonnal küldtek egy másikat, én meg visszaküldtem ami nálam volt.
Na ennek azonnal indult a ventilátora.
Ennek örömére ma reggel (miután megcsináltam a napi betevő falatot a családnak - pörkölt...), beültem a youtube-akadémiára egy kicsit. Próbáltam aztán a látottakat gyakorlatba is átültetni, hát nem mondom, hogy nagy sikerrel
Délután após lejött, nem kicsit segített, hogy mit hogyan mire figyeljek (pár ajtót meg mindenfélét hegesztett már ívvel), és végül kaptam nála egy kettes alát.@#1571 dellfanboy
Arra érdemes figyelni, hogy az erős hő hatására a mágnes elveszti mágnesességét.
Azt még nem próbáltam, hogy áramot folyatni rajta, és hogy annak van-e negatív hatása a mágnesességre.
Új hozzászólás Aktív témák
- SIEMENS TQ513R01 Teljesen automata kávéfőző EQ500 Integral/Fekete Kivehető víztartály 15 bar
- Eladó Whirlpool PACW29COL mobil klíma
- ÚJ TCL Elite 2.6kW és 3.5kW Klíma - Ne várja meg a 2026-os áremelkedést!
- ÚJ Cascade Bora 2.5kW és 3.4kW Klíma - Ne várja meg a 2026-os áremelkedést!
- Alig használt Microhoo Personal Cooler eladó
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Samsung C27JG50QQU Monitor
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest