Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Új hozzászólás Aktív témák
-
Icamingo
tag
Sziasztok!
6.7l/5kg gázpalckot használok. Az első palack kiürült 5kg-os 0.8-as huzal felénél. A palack töltve 16kg, üresen 11kg. A palackot egy pár napja cseréltettem töltöttre és már most csak 13kg. Kb. 8-10 méter varratot hegesztettem vele azóta. Mitől fogy ennyire a gáz? Úgy állítom be, hogy zárt térben 10l/perc, de ha nyomom a pisztolyt akkor leesik 8l/percre. Kb. fél óra hegesztés után nyugalmi állapotban (tehát nem nyomom a pisztolyt) felmegy a reduktor mutatója 15l/percre és ha nyomom a pisztolyt már nem 2-t esik, hanem 7-et, tehát 8l/perc, valamint a reduktor erősen meg van fagyva. A palack nyomás pedig leesett nullára, de ugyanúgy működött minden.
Gondoltam arra is, hogy a hegesztő ereszti a gázt, de ha lekapcsolok mindent, elzárom a gázt, akkor kb. 24 óra alatt megy le a nyomás a csőből 8l/percről nullára.Még annyit módosítottam, hogy a reduktorból kijövő szelepet kicseréltem 6mm külső átmérőjüről 8mm-es szelepre, viszont a 6mm-esnek csak egy tűhegynyi rés volt a belsejében, a 8mm-esnek viszont nincs a belsejében szűkítés.
Tud valaki segíteni, hol keressem a hibát?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- BMW topik
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi hangfal építés
- One mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue Újszerű állapot 100% akku (19 ciklus)
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- LG UltraWide 34WQ500-B IPS Monitor! / 2560x1080 / 5ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest