- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
makos0078
tag
A nevemből fakadóan nekem lehet, hogy mázlim volt, valószínűleg én vettem itthon az első darabot. Az meg lehet, hogy még egy “fullos” korai széria volt, aztán olcsósítottak rajta. Pl. az egyik korai szériás céges kocsim: volt még benne nyitott ajtóra figyelmeztető piros lámpa. Kollégának ugyanaz megrendelve 1-2 évvel később: ja, abban már csak prizma van. Most a faceliftes Octavia 3 van nekem, a két gyereket alig tudom bekötni hátul a gyerekülésbe, mert rövid az öv. Az 5 évvel korábbi, nem faceliftesben kb. 20 centivel hosszabb volt, röhögve bekötöttem őket ugyanazokba az ülésekbe. Stb…
A gép olcsósítása csak feltételezés tőlem, a kicsit sántító autós példa viszont valós.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Lexus, Toyota topik
- Mikrotik routerek
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Revolut
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest