- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz
h3lios #31800 üzenetére
hát csinálj te is zoot. if you can't beat them, join them. de egyébként a tempo mage kifejezetten jó facehunter ellen, és zoo ellen se rossz, nem szabad hagyni, hogy board controlt szerezzen.
(#31810) szalontai: és ha lenne, akkor se raknád be? persze, lehet nélküle is nyerni, de egyszerűen annyira durva lap, hogy kár lenne kihagyni.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Sturdiridge #31785 üzenetére
Nem volt időm játszani, úgyhogy egyelőre ugyanez
-
fogtunder
nagyúr
válasz
fogtunder #31732 üzenetére
eddig 8-1, az 1 loose egy mage ellen volt, aki kidraftolta a tempo mage-et, 3 flamewaker, frostbolt, ice lance, arcane missles, fireball, nekem meg a két truesilver és a 3 kings a pakli utolsó 11 lapjában voltak. tök jó lenne, ha végre meglenne a 12 win.
az aljáról hiányzik: boulderfist ogre, volcanic drake, force tank:
(#31768) h3lios: nice, sajnos egyik se igazán jó, thermaplugg azonnal mehet a levesbe (én nyitottam egy aranyat, át is alakult dr balance-szá), bolvar se nagyon jó semmire, mert a silence meggyalázza. gallywixet se játsszák, de simán jó lehet még egyszer, troggzor meg nem kimondottan rossz lap, csak amíg van jelenlegi állapotában Boom, addig nincs értelme azt játszani helyette, mert ha boardról megoldja az ellenfél, akkor kisebb benne az érték sokkal.
-
fogtunder
nagyúr
na, néha tényleg lehet értelmes aréna draftokat is csinálni. paladin, csomó early mech, 3 kings, 2 winsilver, 1 cockhammer, ogre, stormwind, force tank, ilyesmik. egyelőre 3-0, kíváncsi vagyok, minden esetre senki nem számít burstre palától, úgyhogy a dude-ra king's+king's+might kombót se játsszák körbe
-
fogtunder
nagyúr
ha esetleg érdekel valakit, a wizards nyáron kihoz egy f2p MtG játékot. csak hogy tényleg semmi időnk ne maradjon.
-
fogtunder
nagyúr
@whitezozo88: nem kellene csinálni új battletag listát, amit mondjuk te és még pár ember tud szerkeszteni? kicsit régi, egy csomó új ember nincs rajta.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
h3lios #31581 üzenetére
malygos nagy baja, hogy 9 mana, szóval ugyanabban a körben nem nagyon tudsz varázsolni mellette, köv körre meg általában megoldják valahogy. mostanában thaurissannal meg lehet oldani, de egyszerűen az antonidas kombók sokkal jobbak mage-ben, maly most éppen warlockban van, de régen volt rogue-ban is, ahol tudtál neki stealth-t adni, hogy túléljen, ugyanakkor nagyon lassú. egy Antonidas+Cloakfield kombóval T9-ben már kitolsz két fireballt, ami helyett van másik kettőd T10-re, és ott a kényszer az ellenfélen, hogy oldja meg a lényt.
(#31583) norbert1998: valami 3200, mikor GvG-re farmoltam, általában pár száz van csak, mert arénázok/nyitok pakkot belőle
-
fogtunder
nagyúr
válasz
saelin #31552 üzenetére
eddig 3-1, az utolsó meccs T1 leper, T2 zappomatic, T3 deathlord, T4 faery dragon+totem, T5 bloodlust. az előzőben a enhanco windfuryt adott a fel reavernek + flametongue totem. so much skill involved...
(#31566) TheProb: olvass vissza pár oldalt, volt nemrég linkelve meta snapshot. de ha még a basic cuccok is hiányoznak, akkor back to grinding, mert a divatos paklikból pár kulcslap tutira hiányozni fog.
-
fogtunder
nagyúr
control warriort játszik valaki? mi most a "divat"? ysera és nefarion, meg corruptor?
-
fogtunder
nagyúr
válasz
h3lios #31508 üzenetére
ha aggro jön, akkor ott a missles, frostbolt, flamecannon (ha lenne). ha sokszor jön fel a secret, akkor játssz csak kettőt három helyett, úgyis ott van rá a scientist, hogy felhúzza. a dupli akkor lenne igazán jó, ha játszanál mondjuk water elementalt, vagy slduge belchert. sokszor nincs ám rendesen lap az ellenfélnél, hogy körbe tudja játszani a mirrort, és ha emiatt nem optimális a köre, akkor már nem rossz, ha meg kapsz valamit, amit 3+ mana, akkor színtiszta érték. a legjobb, ha egy mirror, egy counterspell.
ice lance van? az lehet még jó finisher a két frostbolttal, és két water elementallal.
legendek nélkül sajnos nehéz az élet, ha az ember eredményes akar lenni, mindenkinek ez van az elején, ráadásul az első 4-et, amit nyitottam, nem is tudtam használni, mert 2 hulladék volt, 2-höz meg a pakli többi része hiányzott.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
h3lios #31504 üzenetére
a duplicate-et amint lehet, cseréld mirror entityre és counterspellre, nem igazán van semmi a pakliban, amit annyira megérné duplikálni. nagyon kellene még bele két flamecannon és két unstable portal. az arcane explosion szerintem kuka, a blizzard szintén, egy flamestrike maradhat. kevés a minion, így KT sem akkora value, inkább egy Nefarian kellene, az legalább spellt ad. geomancer szintén kuka, helyette clockwork gnome, hogy legyen mivel felizgatni a flamewakert. illetve ugye antonidas hiányzik nagyon, az lenne egy elsődleges craft célpont és dr boom.
egyébként ez ilyen tempo jellegű cucc, aggrohoz kevés benne a minion.
-
fogtunder
nagyúr
gyönyörű counter áradat van ma ladderen, sikerült is visszamenni 7-ről 9-re. ha patron warrior, akkor jönnek a handlockok, ha én is váltok lockra, akkor zsinórban 3 hunter és persze szokás szerint ismét behúzzák a lethalt még abban a körben. mechmage ellen meg persze zoo és priest. 12 meccsből volt vagy kettő, mikor nekem kedvezett az odds.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
norbert1998 #31486 üzenetére
hát meg alapból nem játszanak az ember divine spiritet és nem raknak ki kettőt, ha lent van cho
-
fogtunder
nagyúr
válasz
DaveNo1 #31442 üzenetére
hát nem ladderen játszottam vele, de meglepően gyakran nyertem és nem a TBK volt a legnagyobb gond, mert faceless-szel együtt max 6 earth elementalt tudtál csinálni. persze hunter ellen, ha nem jött fel a harmadik körös blademaster+ancestral heal kombó, akkor autoconcede volt kb., csak egy storm volt benne, szóval aggro ellen gyenge volt, de nagyon vicces volt nézni az embereket, ahogy a negyedik 7/8-at próbálják leszedni.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
h3lios #31440 üzenetére
az earth elemental nekem nagy kedvencem, régen volt is rá nagyjából működő pakli, amivel meg lehetett lepni a népet (kombózva ancestral spirittel, ha nem volt rá silence, akkor nem igazán tudtak vele mit kezdeni), de ma már nem használható, pláne hogy mindenkinél van BGH. jelenleg mech sámánozni lehet kb. hatékonyan, a klasszikus sámán halott sajnos.
vannak nagyon jó mechek amúgy, a piloted shredder pl. nagyon hamar átvette a yetitől az egységsugarú 4 drop titulust pl. de mage-ben a snowchugger is nagyon jó, a goblin blastmage is, van értelme a GvG lapoknak azért.
-
-
fogtunder
nagyúr
válasz
whitezo88 #31413 üzenetére
a múltkori után próbálkoztam még a mechsámánnal, de továbbra sem jön be igazán. ha jó, akkor nagyon jó, de nekem túl sokszor volt nem jó, valahogy nem az a része van a paklimnak a kezemben, ami kellene. a patron warrior meg a handlockot és a papot leszámítva minden ellen jó, csak a berserkert sokáig tart néha kiszámolni és volt már olyan, hogy leégett a kötél, mielőtt az utolsó ütés meglett volna.
-
fogtunder
nagyúr
gondoltam patronozok egy kicsit ma reggel, a két handlock és a priest még hagyján, hogy elvert, de utánuk jött egy face warrior, aki olyan titáni kombókat játszott ki, mint az upgrade+bloodsail raider, mielőtt köv körben kirakta volna az arcanite reapert. és persze kivégzésnek két mortal strike.azt hittem ott helyben agyrákot kapok.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
h3lios #31316 üzenetére
sok választásod nincs, sorban kell menni. mivel a BRM bossok leveréséhez kellenek a Naxx lapok is sokszor, ezért először azt. nehéz nem lesz kimondottan, de RNG függvényében neki kell menni párszor egy-két bossnak, meg külön paklit kell építeni hozzájuk.
(#31314) saelin: azért ezek elég fontos részét adják a paklinak. lehet nem démonost is csinálni, -2 voidwalker, -1 Malgánisz, - 1 Doomguard, +2 twilight drake, +1 healbot, +1 Alexstraza (Chromaggus). Jaraxxus viszont kb. kötelező, a két óriás is, a BGH-t meg már beszéltük.
-
-
fogtunder
nagyúr
válasz
saelin #31290 üzenetére
a BGH egy olyan lap, amit akár kraftolni is megéri. majd minden pakliban van mostanában target (Balance, Malgánisz) és elég kicsi a valószínűsége (papíron), hogy kinyitod. én a mai napig csak egyet nyitottam pl. belőle, pedig azért már túl vagyok párszáz classic paklin.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
saelin #31265 üzenetére
nem kötekedésből, de az nem miracle rogue (miracle-nek a Gadgetzan Auctioneer és olcsó spellekkel húzó paklikat hívjuk), hanem mill.
Kel'Thuzad jelenleg nem igazán jó semmilyen deckbe, mert ő is lassú, de ha nincs más nagy legended, akkor nyugodtan rakd be, mert trade-elés után visszajönnek a lényeid, ha kettőt feltámasztasz, már megérte. taunt druidba jó lehet egyébként, csak az eleve nem túl erős most.
Loatheb az egyik legjobb legend és a legjobb Neutral 5 drop. eleve a tény, hogy 5-ért 5/5 az átlagos 5 drop felé emeli és a képessége is jó.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
whitezo88 #31250 üzenetére
nekem az utóbbi idők paklijai közül egyedül a patron warrior volt, ami bejött, se a tempo mage, se a zoo nem igazán akar működni. a mechmage paklim viszont még mindig elég jól adja, azzal tudok a leggyorsabban haladni.
egyébként ebédszünet után toltam még pár meccset a mechsámánnal, lehet tegnap csak az RNG esküdött össze ellenem, ma elég szépen sikerült nyerni, annak ellenére, hogy 5/5 coin nélküli meccs volt. viszont a mage nekem még mindig jobban fekszik.
-
fogtunder
nagyúr
-
fogtunder
nagyúr
válasz
whitezo88 #31243 üzenetére
meglepő módon az az én agyamon is átfutott, hogy egy aggro paklival early game-re kell mulliganelni, de ez nem az jelenti, hogy azok a lapok lesznek a kezedben a játék kezdetekor. 10 meccsből 8 bukó, ebből mondjuk egy azon ment el, hogy patient assassin esett a shredderből.
-
fogtunder
nagyúr
tegnap próbálkoztam kissé a mechsámánnal, őszintén szólva nem igazán értem, miért van elájulva tőle mindenki. pont ugyanaz a bajom vele, mint minden sámán paklival, iszonyatosan húzás függő, a legtöbb esetben teljesen használhatatlan lapok vannak nálam, és mire kirakom a fel reavert, amit kapok kezdő kézbe, addigra már tök mindegy minden.
-
fogtunder
nagyúr
megjött végre az S6-osom, kipróbáltam milyen, persze szalad rajta, mint állat, megkockáztatom, hogy folyamatosabb, mint az iPhone 6.
viszont RNGesus nem volt velem ma, zoo ellen pl. 6 körig nem húztam mechet, a pap deathlordja egyszer cogmastert dobott, egyszer tinkmastert, amire persze volt egy shadow madness, abba is hagytam mára 4 meccs után.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Mister_X #31194 üzenetére
Ragnát pont a tempo mage szokott futtatni finishernek, bár az utóbbi két hétben nem láttam egyet sem. control warriorba, classic handlockba férhet bele talán, de azok most nem igazán népszerűek.
én a handlockot nagyon szeretem, az egyik kedvenc paklim, a démonos változat meg kifejezetten poén a voidcaller szinergia miatt. nem túl kompetitív most, de jó játszani.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
pachito #31179 üzenetére
én még a GvG hajnalán gyártottam egy Troggzort, elég szar ötlet volt. Neptulon nem olyan rossz, de meg lehet lenni bőven nélküle, mondjuk én nem is játszok sámánt többnyire.
(#31181) F-ECT$: a másik, hogy legyen BO5 ne BO3. illetve szerintem a mostani Tempo storm challenge is poén volt, végre nem a megszokott paklikkal ment mindenki.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
batai15 #31163 üzenetére
akkor első körben Naxx-ra gyűjts aranyat, mert ott fixen tudod, mit kapsz, aztán classic packok. zoo-t és fachuntert kell első körben összerakni, ezeknek a pre-GvG verzióit kell keresni. a többi majd adja magát, attól függően, hogy mik esnek a paklikból. és lehetőleg ne törj be semmit, amiből nincs legalább 2 darab, epicnél és legendnél meg inkább kérdezz rá itt és segítünk, hogy van-e értelme megtartani.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
F-ECT$ #31155 üzenetére
jó, nem osztottam vissza fejben a dolgot, némi pontatlanságvan benne, de azért, mutatja, hogy nem pár hétről/hónapról van szó. én ahogy az elején költöttem rá, most is költenék, ha kezdeném, még mindig olcsóbb, mint a többi TCG, ami mögött van értelmes mennyiségű felhasználó.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
batai15 #31128 üzenetére
sajnálom, de sajnos az a helyzet, hogy ha most kezded, f2p módban rettenet sokat kell grindolni. még naxx előtt Trump a legendet is többször megcsinálta f2p accounttal, ez most már nem kivitelezhető, ráadásul ő ugye napi 6-8 órát streamlet közben, amire az átlag embernek nincs ideje. átlagos mértékű játékkal win rate-től függően kb. heti 6-800 goldot lehet összeszedni, ha többet játszol és nyersz, akkor valamivel többet. monjduk kell ~200 classic, ~200 GvG pack, Naxx és BRM, ez összesen 47K gold, amit legalább egy év összefarmolni, a blizz pedig fél évenként ad ki új contentet nagyjából.
ettől függetlenül el lehet vele játszogatni, a naxxban nagyon sok használható lap van, ha azt mondjuk megveszed, a goldból nyitogatod a basic paklikat és játszol, akkor ranked alján el lehet lenni, aztán ha már van fogalmad a dolgokról, meg néztél jó sok Hafut/Krippet, akkor el lehet kezdeni arénázni és abból jöhet jelentősebb mértékű gold. de az tuti, hogy az első pár hónapban igen csak foghíjas gyűjteményed lesz, pláne, ha okosan csinálod és nem törsz be semmit, amiből kettőnél több van, illetve epic alatt nem kraftolsz semmit.
sajnos a blizz nem a f2p játékosokból él
-
fogtunder
nagyúr
válasz
batai15 #31123 üzenetére
csinálni a napi küldiket úgy, ahogy le van írva, hogy legyen gold első sorban, aztán venni paklikat, nyitni Naxx-ot. a legtöbb gold egyébként még mindig arénából jön, de hogy az nagyon megérje egyrészt jól is kell játszani, másrészt mák is kell. ha nem nyersz legalább 5 meccset, lehet jobban jársz egy classic pkali vásárlással.
sajnos tényleg annyi már a kiegészítő, hogy mire ledolgoznád a hátrányt, megint ki fog jönni valami és belekerülsz egy végtelen ciklusba, hacsak nem játszol szürreálisan sokat. vagy ott a b terv, hogy veszel dolgokat pénzért. az elején elég sokat tud segíteni 40-60 pakli, vagy egy Naxx, de ezt rád bízom, nem mindenki akar virtuális mesekártyákért pénzt adni, amit meg is értek.
az elsődleges cél egy facehunter pakli összerakása kell, hogy legyen sajnos, mert tényleg az van meg a legolcsóbban, a baj csak az vele, hogy nem tanít meg rendesen játszani, viszont érvényesülni lehet vele és elég gyorsan farmolja az aranyat. illetve össze lehet rakni egy deathrattle papot is, igaz, hogy nem működik túl jól, de egy basic paklinál jobb és naxx után meg tud csinálni minimális extra kártya mennyiséggel, mert a nagyja basic lap.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
batai15 #31119 üzenetére
nagyjából megállja a helyét, annyi változott, hogy az aréna már GvG paklit ad és még mindig a classic kollekcióból játsszák a legnagyobb arányban a lapokat, szóval annyira nem jó arénával farmolni az elején. a többi az még mindig legit, viszont azóta sokkal nehezebb felzárkózni a kezdőknek, mióta ez íródott
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Gyuri27 #31111 üzenetére
éppen most vitte fel 10-es szintre a hősöket, úgyhogy nagyjából csak basic lapjai vannak, ebből konkrétan a két flametongue basic. ezzel szemben a mage-nél olyan basic lapok vannak, mint a frostbolt, fireball, water elemental és a flamestrike.
ha vettél már vagy 300paklit, akkor persze, nem sok ez, de most kezdőnek igen.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
salaam #31105 üzenetére
én alapból visszautasítok minden felkérést, ami ellenféltől jön, hacsak nem látom a nick alapján, hogy magyar és azért vesz fel. pont ez az a mentalitás, ami miatt nem szoktam pvp játékokat játszani, nem hiányzik az életemből, hogy 12 évesek szidják anyámat, mert nekik 8szor annyi idejük van játszani, mint nekem meló mellett.
(#31106) Gyuri27: csak az a baj, hogy egy kezdőnek nem lesznek lapjai hozzá, kb. 4K dust egy olyan pakli, mage-ből meg ki lehet hozni nagyjából értelmeset 2,5 Környékén is.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
fogtunder #31045 üzenetére
nemtom mi van most, de már rank 10 két csillag és 17 óta folyamatos win streak.
jött most éppen egy facehunter, I will hunt you down volt a nyitás, nyomtam rá egy Thank you-t és a végén a lethal kiosztása előtt roapcoacholtam egyet, szociológiai tanulmányként, hogy vajon feladja-e, de inkább kivárta, amíg megdeglik. ráadásul béna is volt, legalább 3szor trade-elt.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
whitezo88 #31092 üzenetére
a 8-as hellfire is elég brutális
meg ugye ott az álom, T9 Thaurissan, T10 Maly+DB+DB+SF és rekt. tegnap úgy húztam bele a legálisba, hogy nálam volt két 0 manás coil, egy 0 manás SF és egy 0 manás DB, 9 lapból volt két out, elkezdtem coillal leszedegetni a lényeit, másodikra beadott egy soulfire-t, ami nem dobta el a másikat és rekt.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
saelin #31085 üzenetére
rank 12 alatt (vagy felett, vagy mittudomén) már nagyrészt mindenkinek komplett paklija van, egyrészt az változik, hogy éppen miből van sok, másrészt az emberek skillje is, rank 20-15 között még simán van, hogy az ellenfél egyértelmű misplayt követ el és simán elvered, rank 10 alatt azért ez már sokkal ritkább, ezért lesz egyre fontosabb, ahogy haladsz, hogy éppen milyen paklival játszol, illetve hogy abban milyen tech lapokat futtatsz a kötelezőkön kívül. illetve persze az, hogy ismerd a paklit, tudjál játszani vele, tudd, mire kell mullgianelni, stb.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Fr0z3n #31076 üzenetére
ladderen a zoo-t érdemes szerintem, az óriásos túl lassú a mostani metában, bár két hellfire-el lehet jó, mostanában nincs olyan sok hunter. a demonzooba kell a tojás mindenképp, jó taunt és PO célpont, és marad utána 4/4. void terror ízlés kérdése, én már kivettem, mert van, amikor tök jó, de általában nem az, most demonwrath van a helyén.
én most a hétvégén próbálkoztam a malygos warlockkal, amit savjz játszik, az is nagyon vicces, ha Thaurissan nem az utolsó két lapban van.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
tomazin #31074 üzenetére
valszeg (szinte) egyáltalán nincsenek lapjai még pakkokból és kellett valami DR 2 drop. a DR priestben régen az volt a jó, hogy nagyrészt basic és Naxx lapokból össze bírtad rakni, még rare is alig kellett bele. amúgy most a hétvégén én is nagyon furcsa dolgokkal futottam össze rank 17-13 között, de hát nem mehet mindenki fullos paklikkal. aztán persze van, mikor elpicsáz egy inner fire priest a 20/20-as lightspawnnal, mert nincs a pakliban silence...
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Fr0z3n #31070 üzenetére
én ezekből Mal'Ganist gyártanék, szeretem a démonos cuccokat, vagy valami classicot, ha olyan pakkot nem nyitsz, leginkább Grommasht, a patron warriorba is kell, meg a régi controlba is. Blingbling meg teljesen felesleges, a Sneed's iszonyat lassú, Alex eltűnt a metából gyakorlatilag. Neptulon se rossz, mech sámánba is belefér lategame-nek.
(#31069) saelin: én legalább az első szárnyat kinyitnám Thaurissan és a patron miatt a többi annyira nem lényeges.
-
fogtunder
nagyúr
-
fogtunder
nagyúr
a mechmage még mindig eléggé rák, ma eddig egyszer kaptam ki vele, mikor boom-antonidas-blastmage kezdő kezet kaptam, és a portalból is raptor esett, egyébként mindent vertem. mondjuk érdekes paklik jönnek szembe néha, pl. most az örök klasszikus mechdruid. és rank 18-13 között csak egy huntert kaptam, szerencsére akkor is patron warrival mentem (ami egyébként tényleg nem könnyű pakli), úgyhogy rekt volt.
és a spectate küldiből is esett egy arany twisting nether
-
fogtunder
nagyúr
válasz
dejaris #30993 üzenetére
Azért a pszeudo random számok generálásánál lehet olyan algoritmusokat írni ami direkt eltolja az eloszlási görbét valamerre. Nem mondom, hogy itt ez van, mert már több ízben utána számoltak és kijött egy nagyjából normál eloszlás, de pl. az új X-com még véletlenül sem random.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
#75376384 #30953 üzenetére
ajánlom egyéb TCG/CCG játékok kártya állományának a megtekintését, és hogy ebből mennyit használnak aktívan kompetitív jelleggel. valamivel lehet jobb a helyzet, mert a legtöbb játékban lehet a színeket keverni, itt meg nem lehet a class lapokat. viszont a kiadónak nem célja és érdeke, hogy minden lap használható legyen, sőt. ez olyan, mintha azért kritizálnánk egy fps-t, mert vannak benne fegyverek, amiket senki nem használ.
az általad felsorolt 3 pakli egyébként totál eltérő játékstílust kíván meg, de még ha a zoo-t és a facehuntert egy kalap alá is vesszük, mint aggro paklit (bár a zoo mostanában inkább mid), a patron akkor is kombó deck marad.
azt egyébként én is tartom, hogy ha unsz valamit, akkor lehet mással kellene szórakozni. én ha nagyon kiégek a laddertől, akkor megyek casualra fun paklikkal. lehet felvenni barátokat és velük játszani. ha meg bizonyítási kényszer van, mert kell a ladder helyezés, akkor ezeket a dolgokat el kell viselni és grindolni.
(#30958) adrian94: nyugi, eddig is csak egyet kaptál naponta, max nem játszottál két napig és felgyűltek.
(#30956) Gyuri27: a már sokszor emlegetett HS Deck tracker
-
fogtunder
nagyúr
na, meglett a heroic hátlap, Nefariant egy 48/48-as deathlorddal ütöttem le, elfelejtett hard removalt rakni a paklijába
-
fogtunder
nagyúr
válasz
whitezo88 #30918 üzenetére
én alapvetően a demonzoo miatt hagytam fel a druiddal, régen a kepper tök jó lap volt ellene, mert a legtöbb idegesítő dolgot kinyírta a battlecry, aztán még legalább egy minionnal trade-elt. most kirakja a gang bosst és nem tudod, hogy sebezni kellene bele, vagy silencelni, az implosion egyszerűen kretén és a swipe után garantáltan marad valami mindig, nem tudsz rendesen pucolni. egy MC tech segít az ügyön, de az olyan, mint a Kezan, ha nincs nálad az első 4 körben, akkor már kb. mindegy. és ugye még nagy dögök is vannak, Malgánisz, Sea Giant, amiket meg kell oldani.
a patron warriorok szintén elvertek többnyire, mert több a laphúzás, és ezért hamarabb tud kombózni, mint én, plusz még armorja is van.
(#30923) Mister_X: ez olyan dolog, hogy alapból patronra kell készülni. mint amikor warlock ellen játszik az ember, mindig zoo-ra mulliganel, nem handlockra.
-
fogtunder
nagyúr
heroic drakkisath felidézte, hogy miért lett tele annyira tököm anno a naxxramas heroic móddal, hogy végül be sem fejeztem. próbálkoztam gimmick deckekkel, sok legendes freeze mage-dzsel, de semmi. a freeze mage-re azt írták, hogy ha megvan a board control, akkor király, de hogy legyen board controlom, mikor kb. 8 sprint + kidnapper kombó van nála, ha meg mégsem, akkor csak egyszerűen kinyírja az egy db lényt, amit kirakok, vagy tol egy twisting nethert, közben meg fossa ki a nagy dögöket. próbáltam a majordomo papot is, akkor persze soha nem játssza ki a mind gamest, ha mégis, és meg tudnám ölni, akkor ragnarost nem bírom kinyírni, ő meg szétver a boarddal. buck flizzard.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
EmptyParadox #30880 üzenetére
pl lehetnének ilyenek, hogy noob, faggot, go fuck yourself, why are you even playing this game
vagy kellene mindegyikből egy Kappa verzió, hogy tudják, ha ironizálsz
-
fogtunder
nagyúr
válasz
EmptyParadox #30877 üzenetére
én akkor szoktam, amikor tényleg jó meccs volt, vagy szoros, vagy szép playek az ellenfél részéről, egyébként csak elköszönök. kissé vacak ez a rendszer, mert igazából nem egyszerű eldönteni, hogy tényleg komolyan gondolja ilyenkor az ellenfél, vagy irónia.
-
fogtunder
nagyúr
annyira azért nem durva a helyzet, az emberek nagy része amúgy normálisan viselkedik, engem sokkal jobban kiakaszt, ha végig szarul húzok, nem tudok mit játszani, és a T6 concede-nél még betol egy well played-et, mint hogy egy 14 éves szpemmeli a dolgokat. azokat meg úgyis lenémítom én is.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
ígyvanferi #30787 üzenetére
én nem szoktam rászánni az időt, hogy végignézzem, amint szétverik az arcom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022