Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
andriscs
aktív tag
Hali!
Na, beújítottam, vettem 2 80 eres kábelt, és nekiálltam dugdosni. Elsőre nem nagyon jött össze a dolog, mert eltűnt a DVD-íróm, de újra ugyanúgy összedugtam, és most műköik a dolog, UDMA-5-re van állítva a vinyó, HD Tach szerint kb. 2x-es a sebesség. Köszi a tanácsokat, lassan egészen használható lesz a gépem :) -
andriscs
aktív tag
Hali!
Én is arra gondolok, hogy azon kellene mennie, de Intel AA szerint is UDMA-5 ig támogatnia kellene, viszont a cable type az 40 conductor. A napokban néztem, hogy a 80 eres kábelenk is 40 lyukja van ,ez most mire utalhat akkor?
Itt a link: http://csandris.uw.hu/iaa.png
és nincs mellette más eszköz.
[Szerkesztve] -
andriscs
aktív tag
Hi!
Tudom, hogy hol lehet, be is állítottam, remélem, hogy nem fog szarakodni. Lenne azonban még egy kérdésem: lehet valamilyen progival gyorsítani a vinyók elérését? Ugyanis lefutattam, és átalgosan 14,3 MB/sec volt az olvasási sebesség. Ez elég gány, nem? ja, és a vinyó: Seagate Barracuda IV 80 GB, 7200 RPM, UDMA-2-n
[Szerkesztve] -
andriscs
aktív tag
-
dam
tag
Hali!
[L]http://www.simplisoftware.com/Public/index.php?request=HdTach[/L] -
andriscs
aktív tag
Hali!
Felhívnám kedves figyelmed, hogy azért írtam a sehonnan nem tudtam letölteni részt, mert sem Google sem Origo nem talált semmi használhatót. És többen is ajánlották, idézem ''Vinyótesztelésre egy fokkal komolyabbnak és jobbnak tartom a HDTach-ot, mint az AIDA-t.'' Szóval ezért kellene a link. -
andriscs
aktív tag
Sziasztok!
Sok jót halottam a programról, nagyon megbízhatónak mondták. Viszont sehonnan nem tudom letölteni. Valaki tudna adni linket?
Aktív témák
Hirdetés
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Idő előtt kiderülhetett a Forza Horizon 6 megjelenési napja
- VGA kibeszélő offtopik
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- HPE Smart array P440 PCIe3 x8 SAS Controller (749797-001)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme 500GB
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest