Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
andriscs
aktív tag
Hali!
Na, beújítottam, vettem 2 80 eres kábelt, és nekiálltam dugdosni. Elsőre nem nagyon jött össze a dolog, mert eltűnt a DVD-íróm, de újra ugyanúgy összedugtam, és most műköik a dolog, UDMA-5-re van állítva a vinyó, HD Tach szerint kb. 2x-es a sebesség. Köszi a tanácsokat, lassan egészen használható lesz a gépem :) -
andriscs
aktív tag
Hali!
Én is arra gondolok, hogy azon kellene mennie, de Intel AA szerint is UDMA-5 ig támogatnia kellene, viszont a cable type az 40 conductor. A napokban néztem, hogy a 80 eres kábelenk is 40 lyukja van ,ez most mire utalhat akkor?
Itt a link: http://csandris.uw.hu/iaa.png
és nincs mellette más eszköz.
[Szerkesztve] -
andriscs
aktív tag
Hi!
Tudom, hogy hol lehet, be is állítottam, remélem, hogy nem fog szarakodni. Lenne azonban még egy kérdésem: lehet valamilyen progival gyorsítani a vinyók elérését? Ugyanis lefutattam, és átalgosan 14,3 MB/sec volt az olvasási sebesség. Ez elég gány, nem? ja, és a vinyó: Seagate Barracuda IV 80 GB, 7200 RPM, UDMA-2-n
[Szerkesztve] -
andriscs
aktív tag
-
dam
tag
Hali!
[L]http://www.simplisoftware.com/Public/index.php?request=HdTach[/L] -
andriscs
aktív tag
Hali!
Felhívnám kedves figyelmed, hogy azért írtam a sehonnan nem tudtam letölteni részt, mert sem Google sem Origo nem talált semmi használhatót. És többen is ajánlották, idézem ''Vinyótesztelésre egy fokkal komolyabbnak és jobbnak tartom a HDTach-ot, mint az AIDA-t.'' Szóval ezért kellene a link. -
andriscs
aktív tag
Sziasztok!
Sok jót halottam a programról, nagyon megbízhatónak mondták. Viszont sehonnan nem tudom letölteni. Valaki tudna adni linket?
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fogyjunk le!
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Le Mans Ultimate
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Western Digital SA530 256GB 2.5" TLC SATA3 SSD - több db - szinte újak, max 1 napot futottak
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 860 Evo 500GB M2 Sata SSD
- Eladó bontatlan Kingston NV3 1TB NVMe SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
- 27% - ASUS Prime 850W 80 PLUS Gold ATX 3.1 Táp!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest