- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Arc összefoglaló szerkesztés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aquark
tag
Kedves liksoft! Biztos ami biztos alapon veszek egy új tápot, a Cooler master eXtreme Power 380W V2.0 Passive 10.000 Ft alatt van, és a linkelt teszt is elég pozitív: [link] Bár itt más tipusról irnak. A 70%-os hatásfok elég kevésnek tűnik!
Szerinted elég a 380W ?
Jó márka a Cooler Master? (a ''nagyokhoz'' képest túl olcsónak tűnik!)
[Szerkesztve] -
aquark
tag
Kedves liksoft! Én is ezekre gondoltam, a wincsi tápkonnektorát könnyen lehetett mozgatni, és közben csattogott a wincsi, másik konnektort dugtam rá, de a probléma nem szünt meg. Túlmelegedés kizárva, 20-30 fokos a dolog. A táp 400W-os Mercury, nem egy minőségi darab, de már régóta jól megy vele a gép, és a 400W messze nincs kihasználva (Athlon XP 2400+, Gef.6600GT, 1HDD, 1DVD). A probléma hál'istennek már több órája nem jött elő!
-
aquark
tag
Probléma: wincsi csattan egy nagyot, aztán vagy ujraindul a gép, v. lefagy. ujraindításkor van hogy nem ismeri fel a wincsesztert (1,5 éves Maxtor). kábeleket variáltam, nem az a baj. Létezik hogy egy lemezellenörzés (CHKDSK) megoldja a problémát? (azóta még nem csinálta...). Megnéztem HD-tune -al és Drivesitterrel is, de azok mindent rendben találtak! Lehetséges hogy a CHKDSK-megoldotta a gondot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Inno3D RTX3050 6GB Twin X2 GDDR6
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest