Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique
üzenetére
Azokkal a kábelekkel amivel a másik vinyom megy, azokkal sem tudja formázni egyik szoftver sem. Hiába látja fizikailag.
Úgy gondolom egy win10-nek illene tudnia kezelnie, főleg mert másik kettő hasonló már van a gépben.
Eddig ilyet nem láttam, hogy egy új vinyó kapásból rossz, de végül is csak egy Barracuda. -
válasz
King Unique
üzenetére
HDS látja, de semmilyen infót nem tud sajnos kinyerni belőle.
Ez lehet még kábel hiba ilyenkor? -
Sziasztok!
Betettem a szép új, most vásárolt sata 1tb Barracuda hdd-t a gépembe, de nem tudja sem a win10, sem az Easeus inicializálni. Lemezkezelő ezt írja:
[kép]Mi a fészkes fene lehet? Vigyem vissza? Ma hoztam el a boltból becsomagolva.
Köszi a segítséget előre is! -
-
-
Sziasztok!
Valakinek esetleg van ötlete arra hogyan lehetne egy ilyen gagyi házban a hdd zaját csökkenteni? Zalman Z1 Neo
Tudom most már, hogy meg sem kellett volna vennem, de most egyelőre nincs másik házra pénzem, ezzel kellene valami kezdeni. Amikor pörgeti a hdd-t, az nagyobb zajt csap, mint a 4 venti együtt. (Természetesen nem cpu vagy gpu komolyabb használat mellett.) -
Sziasztok!
Van egy pár napos Toshiba DT01ACA100 típusú vinyóm.
Amikor betettem adott egy furcsa, hangos kerregő hangot, aztán egy kis idő után abbahagyta. Gondoltam minden OK vele akkor. Aztán megint nekiállt napokkal később időnként fura hangot kiadni (minden rendben működött vele ettől függetlenül). Lehúztam a többi vinyót, hogy csak ez menjen, erre elvesztette szem elöl az oprendszer. Többszöri indításra sem látta. Majd átvariáltam a vinyókat a házban és azóta megint minden OK vele. Minden indításnál látható, nem kerreg, nem talál hibát a HDD Sentinel teszt során.
Ez mi a jófene lehet? Esetleg hogyan tudnám újra előcsalni ezt a fura hangot? (Mert akkor visszavinném.)Ndrew
Új hozzászólás Aktív témák
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amazon Fire TV stick/box
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest