Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
JanR
addikt
Az gáz ha egy vinyó 2 hónap után 91% kondicíóval rendelkezik? Majd formáztam tegnap egyszer és máris 87% kondíció, 12 hibás szektorral.
Egy laptop vinyóról van szó : Hitachi 320GB-os.
Az ilyet cserélig garanciában? -
JanR
addikt
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy 3 vinyomra is feltoltam a Win 7 RC 1-et (azt hiszem 7100 build). Na most... mind a 3 vinyom kekhalalozik allandoan. Lehet osszefugges a win es a hiba kozott? Eddig egyik vinyonak sem volt semmi problemaja. Mivel tudom leelenorizni a vinyokat? Vagy mit tehetek ilyenkor? Formaztam mar 2-t vista telepitojevel, de a hiba ujra elojott. Otlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD20PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- Samsung, WD, Micron 2TB Gen4 NVMe SSD!
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest