- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rol33
aktív tag
válasz
gyulabs #3056 üzenetére
hát ezaz h mindkettő vinyon ez lett a fájlokkal, főleg ezért sem értem az egészet.mondom jelszót meg soha az életben nem használtam, ezért is voltam meglőve h akkor most mit is írjak be.én is gondoltam virusra, de virusírtó nem talált semmit. a telepítő tuti nem mert mindig azt használom, és eddig nem volt gond vele. jah hát tegnap raktam újra, és ahogy akrtam ugye visszarakni a progikat na akkor jelentkezett ez a hiba.ami van a vinyón olyan fájl ami nem installos és exe annak löttek, illetve lövi ki a gépet 1ből.érdekes abbisztos
-
rol33
aktív tag
nah tehát az igazsághoz hozzátartozik még h azért kellett új wint raknom, mert tegnapi nap gép müxik mint máskor, erre mondom nyomok egy resit erre mi fogad, h írjam be a felhasznó nevem ill. a jelszót. namost ezeket én sosem állítottam be, ígyhát hiába irogattam akármit nem tudtam belépni a winbe.
még 1 dolog ami azóta keletkezett, vannak a vinyóimon olyan fájlok amik exe-k de nem telepítősek, csak klikk azt indul a progi, namármost ha 1 ilyenre klikkelek az új win óta abban a pillanatban indul is újra a gép.de ha újra letöltöm ugyanazt akkor indul, nincs gáz.szal nem értem mi történhetett egy restart alatt... -
rol33
aktív tag
Üdvözlet!
Van kis problémám tegnap raktam újra a wint, és azóta bootnál azt írja az "msnmsgr.exe"-re h afájl vagy könyvtár sérült illetve az eseménynaplóba ezt:"A lemezen a fájlrendszer szerkezete sérült, és nem használható. Futtassa a chkdsk segédprogramot a következő köteten: C:." namost hiába futtatom sőt minden indíításnál lefut dse nem történik semmi. szerintetek milehet vinyó megadta magát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- sziku69: Szólánc.
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) Recertified, új, több db
- SK Hynix PC811 2TB NVMe Gen4 SSD! 7000-6500MB/s
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Samsung PM9F1 1TB (980 PRO) Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest