- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
stokike
csendes tag
Sziasztok!
Van egy hordozható merevlemezem, Samsung M2 Portable HX-M500UAB a pontos márkája. A gondom az, hogy az istennek nem bírom kommunikációra bírni az asztali pc-mmel.
A pc egyéves, erősebb gép, Win7 fut rajta, és jók az usb portjai, mert mert ha más eszközt dugok rá, felismeri.
A merevlemez is jó, mert más gépre dugva vígan működik.
Viszont ha a pc-mre dugom rá, néhány pillanatig szaggatottan felpislákol a ledje, aztán elsötétül, és semmi, nem jelenik meg a meghajtók között.Az Eszközkezelőt néztem, ott elvileg minden rendben. Drivert kerestem a neten, de azt írják, ehhez a modellhez nem kell, Win7-en működik. És tényleg működött is pár hónapig, aztán egyik napról a másikra a fenti jelenség állt elő. Próbáltam azt is, hogy leformázom a merevlemezt (NTFS-re, mert korábban FAT volt, az asztalin pedig NTFS van), de nem segített.
Van valami ötletetek esetleg? Előre is köszi bármilyen segítségért.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest