Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dosailord
tag
válasz
djculture
üzenetére
Nem láttam semmilyen rendellenességet, és a parkolózónán belül a fejek is rendesen mozogtak. Nekem amúgy sem érné meg céghez vinni, pár ezresért nem hiszem hogy szóba állnának velem.
Na ezen mit szeretnél javítani?
Csak egy gondolat volt. Megjavíttatni nem valószínű, hogy megérné, felvetettem hogy meg lehetne-e csinálni házilag.Már csak érdekességképpen is, ha mondjuk a csapágy vagy motor hibás és megoldható lenne, hogy újra felpöröghessenek a tányérok, vajon működne? Sérülhetett az író-olvasó fej lemezhez legközelebb lévő része az esés következtében?
Már rég levélnehezékként gondolok rá, nem számítok semmilyen komolyabb eredményre, csak érdeklődöm.
-
dosailord
tag
Sziasztok!
A Samsung HD753LJ 750GB-s HDD-m egy külső házban esett működés közben kb. 20-30 centit, padlóra. Nem pörög fel, kb. 3 mp-ig zúg a motor, majd abbahagyja, és így próbálkozik még le nem húzom a tápról. A fedelét levettem, valóban nem pörög fel. A tányérok azonban forgathatók kézzel, csak nehezen, az író-olvasó fejen és a lemezen sem láttam semmilyen sérülést (a fejek már a parkolózónában voltak).
Van valami esély megoldani a problémát? Az adatok nem annyira fontosak, elég, ha működik. A motor is jónak tűnik, ha működés közben forgatom, akkor emelkedik a hangja. Sokat nem próbáltam, kb. 2-3 alkalommal volt így tápra dugva, és nem tartott tovább 10-20 mp-nél egyik próba sem.
Semmilyen külsérelmi vagy belső sérülés nem látszik, garancia már nincs sajnos. Inkább érdekességképpen szeretném megjavítani, de ha használható marad a tárhely, annak nagyon örülnék. Úgyis csak pótolható adatok kerülnének rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- sziku69: Szólánc.
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- Western Digital WD Purple 8TB - WD82PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- ÚJ! BONTATLAN SEAGATE BarraCuda 1TB,2.5 SSD,560/560
- ÚJ! BONTATALAN! CRUCIAL S700 2.5 SSD 1TB sata
- AM 5 procik! Kèszleten! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi