- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
XP NINJA
őstag
Sziasztok! Tegnap jöttem hazafele és 1 utcával arrébb rádőlt egy fa a vezetékekre, és elemnt az áram. Itthon a gép nem volt bekapcsolva, de ma reggel óta elég nehézkesen működik. Egy SSD + HDD megoldásom van, és a hdd feltűnően lassú lett. Furcsa hangot ad ki magából amikor dolgozik, de minden adat elérhető ami rajta van csak lassan. HDD Sentinelen minden tökéletes. Milyen hibára utalhat ez? [link]
-
XP NINJA
őstag
Nem rég irtam hogy a HDD-m 95%-os kondicióra esett, és lett 8 badsector. HDD regenerator futtatása után ez lett az eredmény: [link]. Tartós lesz, vagy vissza fog esni?
-
XP NINJA
őstag
Sziasztok
van egy Hitachi 2TB-os vinyóm, 1,5tb fontos adattal, ma kicsit zörgött valami, gyanakodtam rá. Hdd sentinel szerint 95% kondició. Nem értem mitől nincs két éves, csak be lett rakva és használva volt. 244 nap használat. 8 hibás szektort ir. Félni kell ettől?
-
XP NINJA
őstag
hali 320 gb os 2,5 os hdd 77% kond. mennyire alkalmas adathordozásr[a?
-
XP NINJA
őstag
A Windows merevlemez problémát észlet
tudom hdd sentinel stb. rohadt idegesítő, játékból percenként kilép miatta. a vinyónak semmi baja. 1 éve csinálja.
valahogy az errort ki klhet kapcsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Evo 840 250GB 2,5" SATA SSD
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Keresek Samsung 870 QVO 8TB SATA SSD-t
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Garmin Heart Rate Monitor HRM-Tri eladó (2db is van)
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest