- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
epidemic
tag
Sziasztok!
Megkérdezem itt is...
Haver itt hagyta a Maxtor 160Gb SATA winyóját, hogy írjak ki neki róla ezt-azt. Nekem egy alap ATA-s Seagate HDD-m van. Bekötöttem a SATA-t, feltelepítettem az alaplaphoz adott RAID illesztőprogramot majd újraindítottam. A rendszer partícióját (F) nem látta az XP de a másikat (G) igen, tervszerűen. Telepítettem fel egy DVD író programot (CDBurnXP) ami kérte a .NET frissítését is. Megcsináltam, de újraindítás után csinált egy scandisc-et és mire betöltött az XP a haver winyójáról eltűntek a mappák, mindkét partícióról! Az adatok rajta voltak, foglalták a helyet is csak egyszerűen nem látszottak. Szerencsére GetDataBack-el le sikerült mentettem őket. Megpróbáltam a 2.(G) partícióját formázni de nem lehet, nem sikerül befejezni. Próbáltam TotalCommanderből, Intézőből, Partition Magic-el, boot lemezről, de semmi! Mostanra viszont már a rendszer (F) partíciója is elérhetetlen. Látszanak a partíciók, de formázatlannak látja őket az XP és formázni sem lehet! Viszont a GetDataBack-el a rendszer (F) partícióját is le tudtam menteni! Ilyenkor mi van???
Kiegészítés...
Letöltöttem a gyártó honlapjáról egy teszt programot a SeaTool-t. Az én winyómat képes tesztelni de a haverét nem! El sem kezdi, kiírja hogy a teszt nem lehetséges.
Az indítás elején a Scandisc ilyeneket ír nekem:
,,Fájl rendszerszegmens törlés"
,,Hibás attribútum""
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 1tb M.2 9100 Pro ÚJ, 5év gari, számla
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3301
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest