- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
polarx #16294 üzenetére
Ha visszaolvasol, egyre több Embernek van ilyen gondja. Energiagazdálkodás során a drive, a BIOS és az OS is lehet "ludas". Sőt, esetenként a chipset driver is megkérdőjelezhető. "Nagyon" szeretem, mikor a "fejlődés" címszó alatt túl "intelligens" eszközöket fejlesztenek.
Egy talicskától azt várom, hogy amit beletettem, azt el tudjam tolni. Sajnos a számítástechnikában ez úgy néz ki, hogy optimalizálja a talicska a bele tehető cuccot, útvonalat, és azt is meghatározza, Te mikor és hogyan tolhatod. Röhej.
A drive-ok esetében a SMART jó dolog, hiszen látszólag minden esetben hibátlan a felület (a hibakezelést nem kell beépíteni az OS-be (de benne maradt)), csak a korrekt kezelését felejtették el az OS gyártók. Most kezdenek ébredni. Ugyanakkor az alapelv hibás, így a kiértékelés sem lehet tökéletes. Ebből a szempontból a HDSentinel program mivel gyártóktól független, valamint adatmentéses drive-ok adatai is kerülnek a fejlesztéshez, közelít az élethez.
-
liksoft
nagyúr
válasz
polarx #12771 üzenetére
Basszus! Ha fehéret mondok, feketére kérdeztek, és fordítva!
Én hibaokot (okokat) mondok, nem azt, hogy most fog meghalni, vagy életed végéig jó lesz. Én irányt próbálok adni, és nem az én feladatom x km távolságból megmondani mi a baja, hanem ötletet adni hozzá Neked!
Szerk: Nem az én döntésem, nem az én felelősségem. Neked kell döntened! (Itt éppen hibát keresned.) Ha ezzel megbíznál, akkor pénzért lehetne elvállalni. De a gép összerakója tudná a legpontosabban elvégezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest