- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isten88
senior tag
válasz
Core2duo6600 #7445 üzenetére
Nem tudom, de kiírta Acronis h melyik fájlban volt a szektorhiba, vagyis HD Sentinel szerint "gyenge szektor", és mikor meglestem a fájlt (történetesen pótolhatatlan jpg kép volt), fele kép fekete, meg volt h egész kép elveszett. Szóval homi volt a WD, én meg hülye, h nem teszteltem használat előtt.
(#7447) priti:
Ha leformázod a vinyót teljes formázással, akkor már az elején kijönnek a lemezfelület hibái (ha vannak) és nem a később rátett adatod veszik el, hanem alapból megtalálja azt a homi részt a lemezen, ami annyira homi volt, hogy már besült. Szal ilyenkor már a 3 napos cseregaranciával visszaviheted és nem kell 30 napot várni rá, hogy kicseréljék, mert ennyi idő van a javításra, ami vinyó téren nem kifizetődő és inkább adnak egy újat, vagy nem tudom. -
liksoft
nagyúr
válasz
Core2duo6600 #7445 üzenetére
Egy bizonytalan szektor olvasása nem minden esetben jár hibátlan eredménnyel. Amit olvas, és sikeresnek ítél, azt menti át. Vagyis háááááááát........
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest