Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Hysterycs tag Igaz, elírtam, bocsánat. TOSHIBA MG09ACA18TE, 18 TB. Tegnap csatlakoztattam le , amíg egy új HDD-re másoltam egy másik meghajtóról, ma visszacsatlakoztattam és nem férek hozzá az adatokhoz. A kábeleket már cseréltem, de másik HDD-vel használva nincs gond velük. Abszolút nem értem mi történhetett, amikor a hiba észlelése után széthúztam a csatikat, akkor láttam, hogy a csatlakozó lába hiányzik (hogy ez mikor törött le, azt nem tudom) ezért gondoltam hirtelen erre, mint a hiba forrása, tévesen. HDS látja, nem jelez hibát, Windows is látja és a szabad helyet is helyesen jelzi, viszont ha el szeretném érni az adatokat, akkor egy másik HDD (amit lemásoltam tegnap) gyökér könytára közül mutat egyet, ami valóban sosem volt ezen a meghajtón, és ha ezt meg akarom nyitni, akkor a következő hibaüzenetet kapom. Így most már inkább ez úgy tűnik, minha a Windows kavart volna meg valamit és talán inkább "szoftveres" a gond.  
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Spórolós topik
- PlayStation 3
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- 480-500-512 gb sata SSDk
- 2 db 1TB 3,5 HDD 100/100%
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 512GB USA modell Szép állapotban!
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 430 G6 Intel Penium 5450U laptop
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest