Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
- GoodSpeed: Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- GoodSpeed: Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
King Unique #54096 üzenetére
1- eszközkezelőben semmi. Minden ok . Mint írtam bios ban sem látja. Mintha be se dugnám.
2- 2 pc ugyanaz a W10 pro teljesen friss, csak alaplap gyártó más, ahol működik intel, ahol nem amd, de Mac OS alatt is működik.
3-asus on csak usb 3 és 3.1 van nincs rajta usb2 tehat ha akarnám se tudnám usb2 be dugni. Mind a 2 pc-n usb 3.0 ba dugtam, asus- on az összeset próbáltam egyik se.
Az új kábel nagyon jó minőségű, drága is volt, és a legrövidebb vettem ami van.
4 semmi koze a W10 hez, mert akkor bios ban látná magát a hdd-t
Nemcsak hogy restart, de hónapok teltek el a 2 felvétel között, frissítések jöttek W10-re mind a kettő frissitve, ami létezik legújabb van rajta. Elvileg ma jön ki új frissítés, amikor felvettem még nem volt elérhető nekem.
Windows biztonsági ikon mert nem pin kód a bejelentkezésem, hanem jelszó, és ezért nyíg.Leírtak alapján lehetséges, hogy az asus vmiért nem ad neki elég tápot...mivel az eszköz amibe dugom saját tápos az már ad neki....hmmmmm, ez lehet.
De miért nem ad neki? Hisz közvetlen a lapba dugom.
Laptop is ad neki eleget.
Lehetséges hogy az alaplap rosszul ismeri fel /pl pendrive/ és kevés kraftot ad neki?
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Eladó SanDisk Portable SSD 480 GB!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 160 giga sata Hitachi Deskstar HDS721616PLA380
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő