- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Roxkex #50091 üzenetére
A tápellátási problémát USB-n értettem, de mivel az írtad, hogy USB 3.0 porton használod, meg a gyári rövid kábelével, ezért az nem valószínű. Hacsak nincs valami egyéb zavaró tényező, ami eddig nem derült ki...
Ha aktív lemezműveletek közben nem kattan, akkor esetleg meg lehetne próbálni pl. a HDS-ben az APM kikapcsolását, vagy a lemezek leállásának tiltását. Viszont az előbbinél a beállítás állandó alkalmazásához a program regisztrált változata szükséges, de az utóbbi a regisztrálatlannal is működik.
-
Roxkex
senior tag
válasz
Roxkex #50091 üzenetére
Amúgy a hds-el részletes öntesztet nem toltam, csak a a fent említett chkdsk-et.
Szerk.:
Gondolom olyan sok különbség nincs közte.
Nekem akkor is furi, hogy nincs bad sector és ilyet csinál egy vinyó.
Az asztali gépbe levő vinyó az meg már megy vagy 5 éve és semmi hasonló jele sincsen.Elképzelhető, hogy a laptoppal van valami ugyanis a sata 2 portjára kötött vinyó (amivel adták a gépet) is rakoncátlankodott (ezért ki szereltem - és innentől kezdve a külső vinyó vette át a helyét). 100kb/s írási olvasási sebesség de 100%os lemez használtatot produkált. Bár nem hinném, hogy ez bármilyen szinten ki kéne, hogy hasson a külső vinyóra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Netfone
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 17 - alap
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD,1000W PSU/ akciós áron eladó!
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest