Hirdetés
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vebber
tag
válasz
King Unique
üzenetére
Live Linuxot ki is írtam egy penre, de nem tud bootolni róla gépem, hiába van a biosba mint USB boot lehetőség.
Imént lemaradt, magának a műanyag házban lévő fizikai lemeznek a típusa amit írtam.
-
Vebber
tag
válasz
King Unique
üzenetére
Szia!
Igen, jelenleg a K, a TV által regisztrált. Az F volt eredetileg, de onnantól, hogy azt zsugorítottam, többet nem volt hajlandó rá felvételt készíteni. Egyébként magának dönti el, melyikre regisztrál, nem választható, hova akarok rögzíteni. Hogy mi szerint választ az rejtély.
Eredetileg mind 3 NTFS volt, abból csinált FAT32-t.A felvett műsorok látszanak Win alatt is, és egy .reg fájl is, bár ettől függetlenül, valószínűsítem, van rajta olyan tartalom, ami Win alatt nem látszik.
Igen utólag módosítottam mindkét nekifutásra a partíciókat, hogy a méret valós legyen.
Ettől a hibától eltekintve minden működik a lemezen ahogy kell. Egészen addig, amíg nem piszkálom, megfér a 3 partíció, csupán a valós méret a problémás a regisztráltan.
Linuxot nem tudom, még soha nem próbáltam. Pendrive-ról is leet indítani?
Még az jutott eszembe, hogy a lemezről törlöm az összes partíciót, és csak egyet hozok rajta létre, azt amire a TV regisztrálni tud, és ezt követően élesíteném a másik 2-őt.
A méretet vajon honnan veszi? A lemez fw-ből olvassi ki a teljes kapacitást? Ha igen akkor fenti ötletem sem fog működni.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest