Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
liksoft
nagyúr
válasz
lavorka
üzenetére
Vagyis nem olvastál eléggé vissza, vagy a keresőt nem használtad.
Akkor röviden: A Seagate Raw Read Error Rate értéke folyamatosan változik. Azt figyelni felesleges. Máshogyan működik mint a többi gyártó terméke.
U.i.: Tudom, előbb is leírhattam volna. Azért nem tettem, mert reméltem a hivatkozott oldalakon a keresés közben egyéb tapasztalatokat is magadba szívsz. Vagyis nem írni nem akartam, hanem örömömre szolgált volna, ha tudásod gyarapszik egy kis kereséssel. Most azért elszomorodtam egy kicsit. Ugyanis egyre gyakrabban futok bele ilyenbe. És ez nem a Te, hanem oktatásunk és életvitelünk hibája. Nagy hibának tartom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital WD Purple 8TB - WD82PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- ÚJ! BONTATLAN Crucial MX500 2.5 SSD 1TB,ÚJ! Gigabyte SSD 1TB
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16GB I 1TBSSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest