Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
djculture
üzenetére
Gondoltam, hogy eljutunk idáig is.
Ha adsz rá pénzt, lesz SSD is, meg rózsaszín vakító csillámpóni.Nem értem, hogy miért kell szinte mindennel ide jutnom a fórumon. Nem mindenki milliárdos, tessék megérteni.
A WD500 kb 8 hónapja szar, és egyre rosszabb. Közben nekem suli mellett kellett kockáztatni, javítani melózni, be is buktam, most sikerült kijönni belőle. Ez van.(#41101) Doky586: de a sebességvesztés tudtommal a logikai és a fizikai szektorok elcsúszásából adódik. Amikor több szektor tartalmát is újra kell írnia, mint logikus lenne.
Félreértés ne essék, láttam már SSD-s gépet, döbbenten kerestem az állam a padlón.
Aztán mikor álltunk sorba a 3 hónapos Kingstonnal a PC bontóban, mert minden előjel nélkül azt mondta hogy kakukk, adatnak meg annyi, akkor sejtettem, hogy majd ha annyira sok pénzem lesz, hogy nem tudok vele mit kezdeni, akkor lesz nekem ilyen állandó backuppal. Ennek nincs egy éve...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- ÚJ! BONTATALAN! HP S700 2.5 SSD 1TB sata
- Samsung 990 PRO 4TB (MZ-V9P4T0BW) PCIe 4.0 NVMe M.2 - Garancia: 2028.12.03 -ig
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Honor Magic 7Lite / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest