Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
NoOne1976 #40938 üzenetére
Annyiból érdekes, az ember azt hinné, az USB-ház is standard módon kezeli a SATA-eszközt, nekem nem is volt ilyen gondom, viszont én csak kisebb lemezt mertem rápróbálni az enyémre. Elképzelhető, hogy a nagyobb méretű HDD támogatása már ennek is gondot okozna, eszerint nem árt vigyázni.
Esetedben a GetDataBack vagy hasonló program segíthet elvileg, csak legyen mire lementeni az adatmennyiséget, meg persze addig tilos a lemezre írni.
-
Alteran-IT
őstag
válasz
NoOne1976 #40938 üzenetére
Nem lett volna szabad beletenni egy külső házba, főleg nem úgy, hogy vannak is rajta adatok. Elég sokan elkövetik ezt a hibát, csak tudnám honnan veszik ezt a "csak berakom azt biztos működik" dolgot.
Üresen kell beletenni a lemezt a külső házba, formázni és úgy használni.Most annyit tehetsz, hogy beteszed egy normális gépbe belső lemezként, vagyis SATA portra csatlakoztatod és úgy megpróbálsz róla mindent lementeni. Így fel kell hogy ismerje, hacsak nem lett belerontva a fájlrendszerbe, akkor viszont csak speciális programokkal fogod tudni lementeni róla az adatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest