Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz djculture #30771 üzenetére

Ezt írtad, csak arra nem figyeltél, hogy én nem szedtem le a partíciót, mert nem akartam zero fill takarítást (ez a felülírásos funkció?), vagy partició-eltávolítást, tehát rá vagyok utalva a regenerator-ra, aztán majd meglátom, hogy mi lesz a végeredmény. Mindenképpen jelezni fogom, hogy jók maradtak, vagy visszaromlottak. Tudom, hogy szerinted biztosan az utóbbi, de amíg nem történt meg, reménykedem. Adatok mindenesetre most is vannak a vinyón, és a bad sectorok terjedelméből ítélve azokon is, tehát rögvest ki kell bukniuk a hibáknak már egy töredezettség-mentesítéssel is.

Én is a 2. partíció csökkentésében gondolkodtam, de mivel HD Tune nem végezte el a dolgát, kénytelen voltam elengedni a Regeneratort, mert nem tudtam meg, hogy a vinyóm végén van-e még ép hely, ugyanis nem néhány MB-nyi veszteségről lenne szó, hanem kb. a vinyó 15%-áról, amit nem tudok nélkülözni (vagy inkább nem szeretnék, ha nem muszáj). Persze, ha másképp nem megy, "levágom" az utolsó 15%-ot.

Én nem is találtam parkoltatást, így kilőni v. beállítani sem volt alkalmam.

Köszönöm a türelmedet. :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés