- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
Statikus #29561 üzenetére
Attól, hogy parkol, még nem hibás! Ha nem hibás, miért garanciális? Ha folyamatos használatra szeretné, akkor olyant vett amit a gyár 7/24-re ajánl server-be? Mert az nem fog leállni. Ha nem, hanem spórolt, akkor viselje a következményét! - Ez a gyártó véleménye. Valahol jogos is, ha gyárt különbözőeket. A WD gyárt.
Ha a gyártó ráadásul ad ki programot a drive belső energiagazdálkodásának módosításához (ha jól tudom fejből a WDIDLE a neve), akkor meg segítséget is ad! Azt nem tudom, hogy ehhez a típushoz is használható-e, de ennek utána lehet járni.
Szeretném ezen túlmenően felhívni a figyelmedet arra, hogy a gyártó pontosan meghatározza a terméke mikor garanciális. Mégpedig akkor, ha a saját diagnosztikai programja hibakódot ír ki a drive tesztelésekor! Az, hogy Neked ez nem tetszik, és vélt hibákra (vélt hibás működésre) rögtön a garancia nagyágyúját veszed elő, a tulajdonosnak, és a kereskedőnek is egyaránt problémát okoz! Mivel ezt sokan olvassák, nem is egyszeri esetben, hanem akár hónapokra generálhatsz felesleges, nem garanciális áradatot a kereskedőkre. Elárulom, azonnal, vagy teszt után vissza fogják adni a felhasználónak csere nélkül, mert NEM HIBÁS! Viszont mindenkinek rossz!
Megkérnélek, hogy a garancia "ágyúját" CSAK akkor emlegesd, mikor annak valós alapja van!
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital GOLD 12TB SATA3 (WD121KRYZ) HDD
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Acer FA200 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6200 MBs - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest