- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
válasz
djculture #26881 üzenetére
Nem tudom, a gyárit már szinte azonnal frissítettem anno, és az 1.20, 1.30, 2.20 (ez a legújabb nem béta) alatt sem volt a két menüpont. Érdekes azonban, hogy már a POST alatt a legfelső sorban ott virít, hogy ASMedia Host Sata3 Controller (verziószám)... blabla (nem jut eszembe pontosan, most laptopról írok)
Bent az Eszközkezelőben pedig Intel vezérlő van, és él az AHCI, ez nem is vitás...csak a driver körüli izé nyomasztott, de már annyira nem is érdekel, közben az XFastRam segedelmével lett egy ramdiskem is, ami a Firefox/IE cache cuccainak üzemel, a boot idő is gyorsabb lett hidegindítással, 44-46 mp, úgyhogy már nem foglalkozom vele, lehet, hogy az én lapom egy párhuzamos univerzumban leledzik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest