Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
liksoft #18305 üzenetére
"A 400W-os tápegység mára alaplapi VGA mellett egy HDD és egy ODD meghajtására elegendő. Nem számítva, hanem tapasztalat alapján."
Ne haragudj, de ez a kijelentés még ma is vicc, nemhogy 2008. május 04-én!
Itt van egy kisebb teszt "nem számítva, hanem tapasztalat alapján":
You Probably Don’t Need As Much Power As You Think!
/Forrás: www.itxgamer.com/Érdemes elolvasni!
Azt pedig tudatosítani, hogy jelenleg az átlagos felhasználók kb. 99%-ának átlagos számítógépébe egy stabil, minőségi 300 Watt-os tápegység bőségesen elegendő.
"Gondoljuk csak át, minek kellene 800-1000W-os tápegység, ha a 400W-os valóban tudná a 400W-ot?"
Hogy minek kellene 800-1000 Watt-os tápegység?
Mert ha nem lennének ilyenek piacra dobva, akkor a gyártók ugyan mivel tudnának rengeteg pénzt kiszedni a kevésbé jól informált felhasználók zsebéből?
-
El Kebir
őstag
válasz
liksoft #18305 üzenetére
"A 400W-os tápegység mára alaplapi VGA mellett egy HDD és egy ODD meghajtására elegendő."
ne haragudj, de ez az ami vicc, normális tápegységről írtam, nem "Vargáné és Tsa" típusról
"Gondoljuk csak át, minek kellene 800-1000W-os tápegység, ha a 400W-os valóban tudná a 400W-ot?"
egy rosszul összerakott, "selejtes" alkatrészekből álló 800-1000W-es tápegység ugyanúgy "szar" lehet, mint egy rosszul összerakott 400W-os...csak arra jó, hogy hamis biztonságérzetet teremtsen.
A példámban említett 6hdd-vel kb 200-250W-ot kért a gép (szünetmentes szerint), még mindig nem tudom elfogadni, miért nem elég ehhez egy normális 400W-os tápegység.
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- AM4 proci garanciával számlával! Kèszletről! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest