- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
liksoft #15839 üzenetére
Csak hogy ne tűnjek ennyire forró fejű, én mindent tudok titánnak, nem ellenséges hangvétellel írtam az előző postomat sem, és PC-t piszkálni sem fél éve kezdtem, csupán most valami félresiklott. DE a legutóbbi segítségedet alapulvéve, amíg írtam az előzőt, felraktam az SP2-őt, mert az én telepítőm alapból nem tartalmazza, és láss csodát, látja az új vinyót, amin minden van. Már csak a maradékot kell megtalálnom a rendszervinyón, de véleményem szerint Partition Manager-rel ez is menni fog, csak a formázatlan területtel a Win nem tud mit kezdeni. Mindjárt kiderül, hogy igazam van-e
-
hoffman_
nagyúr
válasz
liksoft #15839 üzenetére
Tudom, épp ezért nem mentem fejjel a falnak, és hagytam annyiban, hogy átgondoljam, esetleg segítséget kérjek... Szakemberhez vinni nem igazán szeretném, ne kérdezd miért. ÉN szeretném megcsinálni, ha nem is egyedül.
Ha esetleg megpróbálnál segíteni, akkor készséggel leírom amit nem értesz, ha nem, akkor elnézésed. A semmim se lesz erős túlzás, mivel hardveres hiba nincsen sehol, csupán a szoftverrel kutyulódtam el, csak azzal nem kicsit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest