- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThaBoss
senior tag
válasz
liksoft #14494 üzenetére
Persze, hogy nem lehet rá támaszkodni, amúgy csak egy vacak multiméterrel nézegetem.
Tiszta sor, hogy nincs tuti táp, csak hát az ember elvárná, hogy valami minőségi eszközt kapjon a pénzéért, és az a rengeteg fícsör, amit tonnaszámra írogatnak a dobozokra és a weblapokra, azok ne csak üres betűk legyenek!Visszatérve a témához: szóval nagy valószínűséggel a táp is bűnös lehet! Remélem csak alkalmi botlás volt, már ha köze volt hozzá, hogy behaljon a HDD. Az ágakat nem terhelem halálra, a 2 SATA-s madzagon külön vannak a HDD-k 2-esével. Meg jelenleg IGP-vel küldöm, semmi tuning (avagy "netezős"), a fogyasztás konnektorból mérve ~70-90W között ingadozik terhelés függvényében.
Délután lesz egy kis időm, akkor elszaladok vele a kiskerbe, aztán gariztatás...Azért köszi az ötleteket (mindenkinek!)!
Respect!
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- AliExpress tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen/ 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest