Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sidi: Régi Gépterem: 386DX
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
True
aktív tag
válasz
Nekem-8 #1208 üzenetére
Cimbimnek meghalt egy 120Gb-os maxtor, olyan tünettel hogy a Winfos be sem/vagy rohadt lassan Kb:15perc alatt töltött be, (de a Hdd akkor sem látszott sehol csak az eszközkezelőben hogy ottvan valami), nem csekély fontosságú adatokkal, melyet oly módon sikerült csak megmenteni (az én gépemben sem volt hajlanó megmutatni magát), hogy Raid karira dugtam egymagába, majd miután felállt a win mindent áthúztam rólla. Lehet hogy ez vezérlő specifikus volt,(Gyári Maxtor Raid kártya) mert utána mélyformázva vissza is tudtam neki adni müködöen a vinyót, ami azután hogy otthon átmentette rólla a cuccokat, visszakerült hozzám, és azóta is remekül használom. Bár még igy 1 év távlatából sem rakok rá fontos cuccot, csak Game install vinyó a funkciója, ha az elpatkol max a savegame-kat vesztem... Bár sajnos ez nem feltétlen segit a te esetedben mivel ha jól emléxem a te vinyód sata1-es, ez meg pata volt...
Mindenesetre remélem találsz te is megfelelő megoldást! Üdv.
[Szerkesztve] -
liksoft
nagyúr
válasz
Nekem-8 #1208 üzenetére
A DOS jó, de a házi videok mekkorák? Ugyanis a stsndard DOS alatt a file-ok mérete max 2GB lehet, a 7.10-től extended megnyitással 4GB. Vagyis ha 2GB-nál nagyobb file is van, akkor nem biztos, hogy az XP kikerülhető, vagy olyan rendszert kell összerakni (pl: Linux) ami tud nagy file-t is kezelni.
Egyébként egy apró megjegyzés: A végérvényesen elveszett adatok a drágák. Sokszor csak akkor jön já az ember, amikor már biztos, hogy nincs tovább. Kértél már árajánlatot egyébként valakitől, vagy beidegződésből vágtad rá, hogy drága?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő