Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomasrc
tag
válasz
Yodamest #32272 üzenetére
Fura, pedig elvileg hardverazonosítók alapján tudnia kellene, hogy melyik kijelző melyik. Ha tényleg nem működik egyforma kijelzők esetén, akkor az kellemetlen... De én eleve azt sem értem, hogy miért kellett ennyire zavarosra csinálniuk ezt a szakaszt. Most pl. észrevettem, hogy ha a listában görgővel választom ki a kijelzőt, nem pedig egérkattintással, akkor a táblázat nem változik meg. Tulajdonképpen ez is egy bug, ha így nézzük. Az embernek olyan érzése van, mintha eredetileg egy monitoros felállásra tervezték volna meg a programot és később egészítették ki a kódot több kijelzős felállásra, csak nem dizájnolták át. De nem akarom savazni a fejlesztőket, csak nekem fura kissé.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Mazda topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- BMW topik
- World of Tanks - MMO
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ThinkPad P15 Gen1 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10850H T2000 32GB 512GB ujjlolv IR kam új akku gar
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Watch 6 47mm ESIM
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest