Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
pjen
félisten
válasz dewil666 #18564 üzenetére
Ha az óra alatt csak egy kismegszakító van,csak 1 fázisod van.Tehát teljesen felesleges az 5x6mm vezeték ha nem akarsz később 3 fázisra bővíteni.Ebben az elrendezésben a 3x 6mm teljesen jó.3 fázist egyébként sem bővítenek 3x25 ről 3x32A re ingyen,és ha 3x 25A lenne,nem is kéne bővíteni.
-
brownus
veterán
válasz dewil666 #33332 üzenetére
Bosch SPS53E18EU Mosogatógép ez + 2k
családban eddig bosch és electrolux márka termékei voltak, eddig csak jók a tapasztalatok.
a vásárlói vélemények alapján még ez a kettő jó választás lehet:
Gorenje GS52010S Mosogatógép
Whirlpool ADP 221 WH Mosogatógép[ Szerkesztve ]
-
Bacusuz
addikt
válasz dewil666 #33332 üzenetére
nekünk 45cm-es mosogatóból bosch volt, imádtuk.
Arra figyelj, hogy minél alakíthatóbb legyen a belseje, hogy a helyet ki tudd használni.
Ilyesmikre gondolok mint az alsó kosár tányértartói lehajthatók legyenek,nagyobb lábasok, vastag peremű tálak amúgy nem férnek majd be és a felső kosár magassága is jó ha állítható.ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
dh66e
veterán
válasz dewil666 #33339 üzenetére
Jó eséllyel be tudsz rakni oda egy 45-ös mosogatógépet ha megvan 45 centi a szekrény azt kiveszed és berakod a gépet..
Előlapot kell rá tenned majd a konyhafront anyagából a géptől függ hogy mekkorát (kezelőpaneles vagy teljesen integrált).A gépnek vannak lábai, amelyeken akár több centit is állítani lehet.[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
válasz dewil666 #33376 üzenetére
Beépíthetőbe nincs olyan,az direkt úgy van kiképezve hogy a konyhádnak megfelelő frontot rá tudj szerelni (a szerelvények mellékelve egy zacsiban a gép gyomrában).
Amennyiben ez neked így nem jó vagy nem rentábilis akkor viszont olyan pult alá építhetőt kell keresned aminek levehető a teteje és ki lehet rögzíteni vagy pulthoz vagy a mellette levő szekrényekhez.Ezeken gyári (fehér, inox) ajtó van nem kell rá külön front meg fogantyú.[ Szerkesztve ]
-
Peterhappy
őstag
-
Mercutio_
félisten
válasz dewil666 #33449 üzenetére
Kiegészítés: a meglévőnél nem konkrét típust kell megadni csak azt hogy alul/felülfagyasztós vagy fagyó nélküli és mekkora, mikori gyártású.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
törölt tag
válasz dewil666 #38691 üzenetére
Az általad megadott paraméterekre nem hozott találatot, emelve 200k-ra a vételár felső határát, a fentieket hozza.
Ezekből nézelődj ha valamelyik megtetszik, a konkrét típusra keress rá itt a fórumon vagy másikon. De nyilván Te is tudsz a paramétereken változtatni. 2 perc kb.[ Szerkesztve ]
-
estikornel
tag
válasz dewil666 #39023 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek!
Az igazolványok mindig nálam vannak, azzal nem lesz gond. Viszont ha én most kiválasztok a katalógusból egy hűtőt, mert arra lesz szükségem, de addigra tegyük fel kifutó termék lesz, vagy találok jobb típust azonos kategórián (A++) belül, akkor lehetőség van másikat választani, vagy kizárólag arra a termékre tudom beváltani amit megjelöltem a pályázati lapon? Ha előre kell kiválasztani és nem variálható, akkor szeretnék segítséget kérni a következőben:
Alulfagyasztós hűtő, minél több garanciával, szín és méret nem fontos mert egyedül használom, de ne kelljen újat szerezni ha idő közben bővülne az itthoni létszám. Nem lenne rossz a no frost, de nem fontos mivel olyan 80-90e magasságáig gondoltam (+40e ft az A++ kategória miatt, így összesen 130 max) és nem tudom, hogy ebben a kategóriában jók-e az ilyen hűtők. LG vagy gorenje szimpatikus, Bekot nem szeretnék. Más kikötésem nincs, annyit olvastam régebben, hogy azok a jók aminek hátul kilátszik az a hűtőrács felülete, nincs letakarva egy palásttal.
-
tobias40
veterán
-
olta
aktív tag
válasz dewil666 #39027 üzenetére
Kérdés, hogy én jövő nyáron/ősszel tervezem a beköltözést az új házba. A házat még 2 hónapja vettem, csak adásvételi szerződésem van a lakcímkártyámon még a szüleim lakásának címe szerepel, viszont a gépeket az új lakcímre igénylem, ez számíthat?
Szükséges-e megváltoztatnom a lakcímkártyám? Kérdés, hogy ez mennyi időt vehet igénybe, és emiatt bukhatom-e a dolgot, mert ha igen, akkor nem akarom ezzel mástól elvenni az esélyt..
Köszi a válaszokat!
T
-
estikornel
tag
válasz dewil666 #39027 üzenetére
Köszi szépen az infót, akkor kiválasztok én is egy nagyjából árban és tulajdonságokban stimmelőt a listából és akkor majd ha elbírálják a pályázatot akkor az üzletben/itt kérek további segítséget.
Nekem nem holnapra kell (nagy rafinált vagyok ám, nem árulom el melyik megyébe tartozik majd a pályázatom ), szóval még hétfőn kitöltöm, az első fele már megvan!
-
olta
aktív tag
válasz dewil666 #39031 üzenetére
Köszi a választ, reggel 8-ra foglaltam is időpontot, remélem 10-re kész lesz új
Most olvastam csak el a felhasználási feltételeket, nem gondoltam, hogy ez is fontos lehetApropó, még egy kérdés, lehet másnak evidens, de mindkét(hűtő és mosógép) termék egyidejű pályázására van egyidejűleg lehetőség, ugye? Vagy csak vagy ez, vagy az?
Köszi,
T
-
olta
aktív tag
válasz dewil666 #39036 üzenetére
Oh, azt hittem tudok egyszerre többet
A leadandó gép még nincs meg, veszek használtan valami régi vackot 5k környékén, azt olvastam korábbról, nem nagyon foglalkoztak azzal, hogy pontosan az legyen leadva, mint amit kitöltöttem.
Viszont Anyumnak is lehetősége, ellenben itt lenne még egy kérdésem. Nem jönnek ezt ellenőrizni, vagy ilyesmi? Nem probléma, hogy nem azon a címen lesz fizikailag, mint ahova én azt beírtam?
Köszi a rengeteg segítséget!
T
-
tobias40
veterán
-
Degeczi
nagyúr
válasz dewil666 #39051 üzenetére
Egyre több helyen már nincsen általános lomtalanítás!
(a hatalmas kuplerájt maguk után hagyó lomizók miatt... ehelyett egyéni bejelentésre megy ki a helyi szemétszállító) -
Degeczi
nagyúr
válasz dewil666 #39074 üzenetére
Most épp megint megy.
Már tegnap kitöltöttem amit lehetett, csak meglepett, h itt lakcímkártya és adókártya fotó feltöltésről írtak többen, mert nekem eddig csak a számokat kérte be: ezeket majd csak a régióm megnyitása után fogja kérni?
(egyelőre már a 2. oldalon sem lehet "tovább"-ot nyomni) -
BBéci
legenda
válasz dewil666 #43005 üzenetére
Úgy tűnik, a pörgő késes szerkezetre gondolsz, ami valójában sem mákhoz, sem kávéhoz nem megfelelő, mert roncsol, tör, nem darál. Mákhoz olyan daráló kell, ami összepréseli a szemeket, kisajtolja belőlük az olajat, attól lesz finom az étel, a sütemény.
A kávéital - legyen az eszpresszó, cappuccino vagy bármi egyéb - minőségét alapjaiban határozza meg az őrlés. Elengedhetetlen az egységes szemcseméret és a pontosan beállítható őrlésfinomság. A késesek végtermékében van finom por és nagyméretű törmelék is, ezért semmire sem jók.
Itt egy modern: [link], és a régi, klasszikus forma, ám rozsdamentes acélból: [link].Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik