Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mi történik egy netes csalás után?
-
LOGOUT.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
olta
aktív tag
válasz dewil666 #39027 üzenetére
Kérdés, hogy én jövő nyáron/ősszel tervezem a beköltözést az új házba. A házat még 2 hónapja vettem, csak adásvételi szerződésem van a lakcímkártyámon még a szüleim lakásának címe szerepel, viszont a gépeket az új lakcímre igénylem, ez számíthat?
Szükséges-e megváltoztatnom a lakcímkártyám? Kérdés, hogy ez mennyi időt vehet igénybe, és emiatt bukhatom-e a dolgot, mert ha igen, akkor nem akarom ezzel mástól elvenni az esélyt..
Köszi a válaszokat!
T
-
olta
aktív tag
válasz dewil666 #39031 üzenetére
Köszi a választ, reggel 8-ra foglaltam is időpontot, remélem 10-re kész lesz új
Most olvastam csak el a felhasználási feltételeket, nem gondoltam, hogy ez is fontos lehetApropó, még egy kérdés, lehet másnak evidens, de mindkét(hűtő és mosógép) termék egyidejű pályázására van egyidejűleg lehetőség, ugye? Vagy csak vagy ez, vagy az?
Köszi,
T
-
olta
aktív tag
válasz dewil666 #39036 üzenetére
Oh, azt hittem tudok egyszerre többet
A leadandó gép még nincs meg, veszek használtan valami régi vackot 5k környékén, azt olvastam korábbról, nem nagyon foglalkoztak azzal, hogy pontosan az legyen leadva, mint amit kitöltöttem.
Viszont Anyumnak is lehetősége, ellenben itt lenne még egy kérdésem. Nem jönnek ezt ellenőrizni, vagy ilyesmi? Nem probléma, hogy nem azon a címen lesz fizikailag, mint ahova én azt beírtam?
Köszi a rengeteg segítséget!
T
-
olta
aktív tag
válasz tibbike01 #39047 üzenetére
Szia,
Röviden, igen, én is most kaptam rá választ
-
olta
aktív tag
Sziasztok,
Kérdés, hogy a 2 robotgép közül melyikkel járnék jobban, sajnos nem vagyok nagy szakertője
Az KENWOOD-ot 42.700-ért kapom meg, a Tefalt kereken 36.000-ért. A kérdésem inkább arra vonatkozna, hogy a "csupasz" KENWOOD megéri a felárat, tehát annyival tartósabb?
Köszi, aki tud segíteni
-
olta
aktív tag
Sziasztok,
Ez a Philips akcióban megéri 78k HUF forintot? Van-e valakinek tapasztalata vele esetleg?
-
olta
aktív tag
válasz HollywoodBoy #58044 üzenetére
Én ezt a kombót használom, csak ajánlani tudom. A szett 260-ban megállt nekem összeépítő kerettel együtt. Sajnos most ez a kombó kicsit a kereted fölé lóg, de részemről egy ajánlás rájuk.
-
olta
aktív tag
válasz HollywoodBoy #58049 üzenetére
MM akciózta a gépet az üzletben, és adott rá 15% leértékelést, 162k>~138k volt, és éppen glamour napok is volt, és volt 10% kuponom bosch gépekre. Való igaz, akciósokra nem élhetett volna, de elfogadta a rendszerük a kupont, így szerencsém lett.
Továbbá akkoriban volt a Bosch-nak promója is, mely az eredeti ár(162k) további 10%-át visszatérítette, és még ráadásul kaptam +3 év garit is egy másik párhuzamos promócióban Így éppen azon a csodálatos napom megkaptam a mosógépet 138k-~14k(galmour kupon)-~16k bosch visszatérítés-ért, azaz 108k-ba 5 év garral.A szárítógép csak akcióban volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Video konvertálás
- Bundle topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Call of Duty: Warzone
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest